Revlon Colorstay Fondöten

Merhaba
Yine bir fondöten ve yine bir hayal kırıklığı maalesef.  Geçtiğimiz ay Revlon markasında %40 indirim olunca bu çok sevilen fondöteni alayım dedim. Ve indirimle 30 liraya aldım.
Ancak her zaman olduğu gibi tester yoktu ve şişeden ne kadar anlaşılırsa işte aldım 320 rengini. Ancak fondöten yine pembe çıkmakla kalmadı bir de sürdükçe pembeleşti.
Yağlı ciltilerin oldukça sevdiği bu fondötenle benim cildim yine anlaşamadı.
Fondöten ortadan bir tık fazla örtücülükte. Pudralı yapısı sebebiyle hemen matlaşıp sabitleniyor. Hatta aşırı yağlı cildiniz yoksa bence pudraya bile gerek yok. Kızarıklık ve lekeleri nötrlüyor.
Ancak benim cildim yağlı olmasına rağmen aşırı derecede nemsiz. Günde neredeyse 4 litre su içiyorum aylardır nasıl hala bu kadar nemsiz onu da çözemedim. Haliyle yağlı ciltlere uygun olan fondötenler maalesef bende çok kuru duruyor ve çoğu zaman pudra kullanamıyorum sabitlemek için. Çünkü bu defa iyice kuru bir görüntü oluşuyor. Bu fondötende de aynı problemi yaşadım. Cildim çok kuru durdu.
Gün içinde performansı güzeldi. Uçmadı kusmadı üzerine uyguladığım allık bronzer aydınlatıcı da uçmadı haliyle. Ancak renk maalesef asla kullanabileceğim cinsten değildi. Diğer rengi açık fondötenlerimle karıştırdım bu defa da yapısı bozuldu. Ben de yine bir blog satışında elimden çıkardım.
Şimdi ikinci defa acaba kuru ciltliler için olanını alsam mı diye düşünüp duruyorum çünkü fondöten güzel fondöten ama tavsiyem asla rengini denemeden almayın.
Bu arada Revlon markası yine sadece Watsons mağazalarında satılıyor. Sizin öneri ve düşünceleriniz nelerdir bu fondötenle ilgili yorumlarınızı bekliyorum sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder