Essence Happy Girls Are Pretty Contouring Set

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba.
Kızımın ameliyatı benim diş tedavim derken nihayet bomba gibi döndüm ve yeniden eski düzenimi oturtmaya karar verdim.
Bugün de malumunuz uzun zamandır dünyayı kasıp kavuran yüz şekillendirmede kullanılan bir teknik olan gölgelendirme aydınlatma tekniğine istinaden Essence kontür setinin incelemesini yapmak istedim.
Bu ürün maalesef Gratis mağazalarına gelir gelmez tükendi. Uzunca bir zaman aradım ancak bulamadım. Sonra bir gün Kozmela sitesini gezerken bir de baktım bu set ancak tabi yine stok dışı. Ancak sayfada stoğa girince haber ver butonuna tıkladım ve aslında koleksiyon ürünü olduğu için de pek alabileceğimi düşünmüyordum.
Bir gün bir mail geldi ve ürünün stoğa girdiğini öğrenir öğrenmez sipariş ettim. Şuanda da hala sitede mevcut. 13-14 TL gibi bir fiyata aldım yanılmıyorsam.
Ürünün ambalajı şık ve kaliteli. Çantaya atıp çıkmakta bir sakınca görmedim hala daha sağlam. Bir tarafında yüzünüzde daha ince göstermek istediğiniz yerleri gölgelemek için kontür pudrası bir tarafında da yüzün daha ön plana çıkarmak istediğiniz bölgelerini belirginleştirmek ve yükseltmek için aydınlatıcısı mevcut. Toplamda 7.4 gr ürün var.
Her ne kadar kontür pudrasının rengi açık tenlilere daha yakışacak olsa da yine de buğday tenlilerde de hafif uygulamayı sevenler için için ideal. Daha yoğun uygulama isteyenler ise üst üste uygulayarak istedikleri yoğunluğu biraz elde edebilirler.
Bir kaç kat uygulanmış hali.
Hatta altına krem bir bronzer uygulayarak hem rengini daha iyi vermesini sağlayabilir hem de daha kalıcı olmasını da sağlayabilirsiniz.
Aydınlatıcı kısmına gelecek olursam maalesef bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Açık tenli de olsanız maalesef bence verdiği aydınlık etki çok düşük. Üst üste uygulandığındaysa sonuç pek değişmediği gibi pudra pudra durduğu da bir gerçek.
Ancak yine kontür pudrasında olduğu gibi altına likit yada krem aydınlatıcı uygulayıp transparan bir pudra yerine bu aydınlatıcı ile sabitlerseniz biraz daha iyi bir performans alabilirsiniz.
Ben yine de günlük kullanım için hele de fiyat performans açısında gayet uygun buldum diyebilirim. Ancak dediğim gibi daha keskin ve net uygulama sevenler için yetersiz gelecektir. Yine de tam benlik derseniz Kozmela'dan tükenmeden şans verin derim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder