Maybelline Color Tattoo On And On Bronze Krem Far

Merhaba
Bugün yine bir krem far ile karşınızdayım. Her ne kadar önceleri krem farlardan uzak dursam da özellikle yaz mevsiminde uygulama kolaylığı ve kalıcılıklarından dolayı tüm yaz krem farlarımı kullanmıştım. Yine neredeyse bir benzeri olan  Max Factor Copper rengini aldığımdan On And On Bronze rengini almak istemedim ama tabi ki indirimde bulunca hadi bu da olsun hem karşılaştırmış olurum diyerekten aldım.
Kalite diğer Maybelline Color Tattoo krem farlar gibi. Ama mesela gold rengi biraz daha parçalı dururken bu renk daha homojen dağılıyor.
Tek başına tüm göz kapağına uygulandığı gibi kahve tonlarındaki makyajlarda toz far altına hem toz farın rengini daha belirginleştirmek için hem de bir baz görevi göreceğinden  farın kalıcılığını arttırmak ve çizgilere dolmasını engellemek için kullanılabilir. Yada benim önceden hep ve tek kullanım şeklim olan alt kirpik diplerinize sürüp dağıtabilir yada üst kirpik diplerinde eyeliner gibi kullanabilirsiniz.
Ancak ben bu krem farları tek başına özellikle yazın o kavurucu sıcaklığında kullanacaksam yine de altına bir far bazı uygulayıp bazı ince bir pudra ile sabitleyip öyle krem farı uyguluyorum. Bu sayede terlesem de makyajımı sabahın köründe yapsam da ve üzerinden saatler geçse de mıh gibi göz kapağımda duruyor.
Bu arada Max Factor ile benzediğini düşündüğümden almak istemediğimi söylemiştim ancak çok da benzediklerini söyleyemem. Elimdeki diğer krem farlar yada benzeri toz farlarla iye çok benzemese de yine de aynı tonlardaki toz farların altında güzel baz oluşturuyor.
Ben bu rengi de kullanım kolaylığı açısından ve günlük kullanıma yada daha koyu renklerle gece kullanımına da uygun buldum.
Keşke yine tüm renkleri ülkemizde satılıyor olsa. Google amcaya yazarsanız daha ne güzel renklerinin olduğunu görebilirsiniz. Mesela bir mat nude renkleri var ki Mac Soft Ochre rengine muadil gibi ama daha uygun fiyatlısı. Tabi neredeyse her markada olduğu gibi bu markanın da tüm ürünleri ülkemize getirilmediğinden tanışmamız biraz zor.
Benim On And On Bronze rengi ile ilgili düşüncelerim olumlu. Watsons Gratis mağazalarının yanı sıra yerel kozmetikçilerde ve online sitelerde bulabilirsiniz. Normalde 18-19 TL civarı ancak indirimlerde 10 TL gibi bir fiyata düşüyor. O zaman indirimleri beklemek en mantıklısı. Bir daha alır mısın sorusu bu tarz ürünler için biraz uygun değil gibi çünkü en azından benim için biraz zor bitecek bir ürün krem farlar. Çünkü genelde yazın kullanıyorum ve elimde bir sürü ürün var takdir edersiniz ki sıra gelmiyor. Ama bu tonları çok seven ve her gün tercih edenler için kolay bitebilecek ve yenisi alınabilecek bir ürün. Ben bir eksisini görmedim. Sizler ne düşünüyorsunuz yorum olarak yazarsanız sevinirim.
Ayrıca Youtube videolarında burada incelemesini yaptığım tüm far ve paletlerin renklerini bir de video ile inceleyeyim diyorum ne dersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum sevgiler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder