Mac Mineralize Blush Please Yourself Allık

Merhaba



Bugün bloğumda geçen ay Elca'dan aldığım allığı konuk ediyorum.
Öncelikle yeniden söylemeliyim ki Mac'in bu ambalajlarını hiç ama hiç beğenmedim. Kendimi pazardan çakma Mac almış gibi hissettiriyor her defasında. Ayrıca açması da bir garip ve zor.
Bence eski tasarımı çok daha iyiydi ya neyse.
Ben bu allığı 45 TL ye aldım. Online da ve mağazada şuan satışı var ve 85 TL. Peki Elca ne ve neden 45 TL hepsini BURAYA tıklayarak okuyabilirsiniz.
Ambalajı es geçecek olursak allık 3.5 gr ürün içeriyor. Normal allıklarının 6 gr ve 73 TL olduğunu düşünürsek evet 3.5 gr ürüne 85 TL çok. Sanırım bunda fırınlanmış olması etken.
Bendeki rengi hoş bir pembe rengi. biraz fazla simli olsa da yanakta duruşu güzel ve nedense yanakta simli durmuyor.  Pigmentasyonu güzel ancak öyle fırçayı dokundurur dokundurmaz da fırçaya aşırı allık gelmiyor. Bence yerinde ve gerektiğinde üst üste uygulayacak pembeliği arttırılabilir.
Dediğim gibi biraz fazla sedefli ve ışıl ışıl olduğundan üzerine aydınlatıcı kullanmaya gerek kalmıyor.
Diğer allıklara göre bence biraz fazla tozutuyor ama tabi ki yine yapacak bir şey yok.
Eğer yanaklarıma hafif renk gelsin aydınlatıcı da kullanmaktan hoşlanmıyorum bu allık her ikisini de yerine getiriyor derseniz şans verebilirsiniz elbet ama tabi Elca'dan alırsanız daha uyguna almış olursunuz.
Seri de çok harika mat ve ışıltılı renkler de var ancak Elca'da sadece bu renk vardı. Aklım bir kaç renginde de kalmadı değil hani. Siz Mac'in yeni ambalajları ve ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder