Farmasi Pure Herbal Recovery Hand Cream

Merhaba
Bugün bloğumda bir el kremi incelemesi var a dostlar :)
Yine etkinlikteki paketten çıkan bu el kremi bol vitaminli ve bitkisel yağlar içeren bir krem.
El kremine göre oldukça büyük bir gramaja sahip tam 75 ml. El kremi dediğin büyük olsun zaten bol bol kullanıyorum diyenler için ideal bir boy.
Hafif bir kokusu var. İçeriğini defalarca okumama rağmen içinde kına olmadığını gördüm. Hatta kokladığımda böyle bir kokuya da rastlamadım. Ancak ne zaman sürsem bir süre sonra ellerim kına yakmışım gibi kokuyor. Başkalarına da denettim ancak böyle bir koku oluşmadı.
Neden sadece bende kına kokuyor anlamadım. Rahatsız ediyor mu? Hayır aksine ben kına kokusuna bayılırım ve sırf bu yüzden sık sık bile sürüyorum :)
Aşırı yağlı yada kalın bir yapısı yok. Sürüldüğünde yapış yapış hissi vermiyor ve kolay emiliyor. Buna rağmen yoğun nemlendirme sağlıyor.
Özellikle çiftçilikle uğraşan ve elleri bir hayli yıpranmış ve çatlamış olan kayınvalideme denettim ve o da çok memnun kaldığını söyleyince kullanması için ona verdim. Çünkü onun ellerinin benimkilerden daha çok bakıma ve nemlendirilmeye ihtiyacı var.
Biz genel olarak sevdik. Özellikle ben ellerimde kına kokuna dönüşen kokusuna bayıldım. Ama dediğim gibi bu sadece bende böyle oluyor. :)
Sizin çok sevdiğiniz yada aman uzak dur dediğiniz el kremi varsa tavsiyelere açığım. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder