Farmasi Shine Rush Ruj İncelemesi

Merhaba
Farmasi markası ile 8 Mart Bursa Blogger Etkinliği'nde tanıştım. Blogger dostu Farmasi harika bir paket ile bize destek verdi. Daha önce hiç bir ürününü denemediğim için de benim için ayrıca sevindirici oldu.
Paketten çıkan ürünlerden biri de bu çift taraflı bir tarafı lipgloss bir tarafı parlak yapıda olan ruj idi.
Çift taraflı oluşu ve özellikle rengi yaz mevsimi için vazgeçilmezlerim arasında :) Ayrıca gloss tarafında ambalajın üzerinde minik bir ayna var. Bu da dışarıda ayna aramadan ve çaktırmadan kontrol edip sürmemi sağlıyor :)
Gloss tarafı tek başına renk vermese de rujun üzerine uygulanınca ekstra bir parlaklık oluşuyor. Ve glossun içindeki minicik mavi ışıltılar dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlıyor.
Ayrıca glossun yapısı hiç yapış yapış değil. Biraz yağlı gibi ve sanırım yapış yapış olmasını engelleyen de bu.
Ruj tarafına gelirsek hafif gül kurusuna dönük çok tatlı bir pembe. Tek başına da glossla da kullanımı harika. Yalnız üzerine gloss uygulayınca bir süre sonra dudağın sağ ve sol kenarlarında birikme yapabiliyor. Bu neredeyse benim kullandığım her gloss için geçerli. Yalnızca bu ruja yada glossa ait bir şey değil. O yüzden sıkıntı edilecek bir durum değil benim için.

sadece ruj
Kalıcılığına gelecek olursak orta seviyede kalıcı. Bir şey yiyip içmediğim sürece gayet güzel kalıyor dudaklarımda.
Ben gayet beğendim. Yazın çantaya at çık harika bir ürün. Denk gelirsem başka renklerini de alabilirim.

ruj + gloss
Sizin bu seriden önereceğiniz renk alternatiflerini de yorum kısmına yazarsanız onlara da bakarım. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder