Pastel Big N Black Rimel

Merhaba
Blogger etkinliğinde Pastel markasının kutusundan çıkan Big N Black rimeli alıp daha önce denemek hiç aklıma gelmemişti. Yine denemediğim bir ürün çıkınca çok mutlu oldum :)
Rimelin ambalajı sarı siyah güzel çarpıcı görünüyor. Fırçası oldukça tombik ve plastik. Tombikliğini maalesef alt kirpikler için pek ideal bulmuyorum. Tabi bu benim deneyimleyip tecrübe ettiğim bir şey.
Rimeli ilk sürdüğümde çok beğenmesem de daha sonraki uygulamalarımda rimelin kirpiklerimi kıvırıcı olmaksızın kıvırıp uzatmasına hayran kaldım. İlk katta da hacim verse de ikinci katta adı gibi daha '' big '' kocaman ve açık gözlere sahip olmak mümkün. Kirpiklerde ağırlık yapmıyor ve kirpikleri sertleştirmiyor.
Rimeli Pastel'in online alışveriş sitesinin dışında +Watsons Türkiye +Gratis yerel kozmetik mağazaları ve bir çok online alışveriş sitesinde 15 ile 20 TL arasında fiyatlara bulmak mümkün.
Ama.... İşte geldik amalarına... Rimeli uygularken üst kirpik diplerine ne kadar dikkat etsem de inanılmaz fazla bulaşıyor. Hani öyle normal değil bayağı fazla :( Sadece ben de mi böyle bilmiyorum ama sanki senelerce mağarada yaşamışım ilk defa elime rimel vermişler kirpiklerine sür demişler de ben bulamışım gibi. Hadi neyse q tip pamuklu çubuklarla rimel kuruduktan sonra temizlemek mümkün. Ama saatler ilerledikçe göz altlarına pıtır pıtır dökülüyor öyle böyle değil.
Hadi onu da elinizle şöyle bir kenara atıverdiniz.
Sıra geldi akşam rimeli temizlemeye. Ben Garnier temizleme suyunu kullandım. Rimel çıkıyor sorun yok ama tane tane dökülerek çıkıyor. :( Hadi onu da geçtim. Hayatımda ilk defa kullandığım bir rimeli temizlerken 8-10 kirpiğim döküldü. İşte buna katlamam :(
Rimelin verdiği etkiyi çok sevmem ile rimeli sürerken ve sonrasında yaşadıklarım arasında kalsam da ben galiba bu rimel bittiğinde yenisini almayacağım. Çünkü 20 TL'nin üzerine biraz daha koysam da koymasam da daha iyi rimeller alabilirim. Üzgünüm ama her ne kadar day long lipcolor rujlarının ve ojelerinin hastası olsam da ben bu rimeli sonrasında yaşadıklarım için bir daha tercih etmeyeceğim.
Siz bu rimeli kullandınız mı ve eğer kullandıysanız böyle şeyler yaşadınız mı yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder