Golden Rose Velvet Matte Lipstick 18

Merhaba
Ben yine bir çılgınlık yaptım ve Golden Rose markasının Velvet Matte serisi rujları çok övülünce hemen bir tane aldım. Aman ne çılgınca değil mi? Çılgınca olan almam değil ki stand da hiç testeri olmayan bu rujlara gözüm kapalı elimi daldırdım ve elime gelen numarayı aldım. Eve bir geldim süpriizz :) o kadar renk arasında yine kırmızıyı çekmişim :)
Neyse kırmızı candır deyip yoluma devam ettim.
Gelelim rujun yapısına. Oldukça kremsi olan bu ruja bence yine neden mat demişler anlamış değilim. Belki ilk defa mat ruj kullanacak olan birine göre mat olabilir ama daha mat olanlarını kullandığım için bana göre bu ruj saten yapıda :) Tabi bana göre yani yoksa bunu iddia etmiyorum.
Ama kesinlikle daha önce incelediğim Pastel'in Red Carpet rujuna göre bir tık daha mat.
Bu renk ve mat dokudaki rujları kullanırken mutlaka öncesinde dudak peelingi yapılmalı yoksa ruj parça parça veya pütür pütür durabiliyor ve suç nedense ruja bulunuyor. Oysa düzenli dudak peelingi ile dudaktaki ölü derilerden kurtulup dudaklar düzenli olarak lip balm ile nemlendirilir ise rujların parça parça ve pütürlü görünmesini engelleyebilirsiniz. Haa ama bu bazı rujların yapısının gerçekten böyle parçalı durmasına engel değil tabi ki :)
Bu kısa bilgilendirmeden sonra ruja gelecek olursam kalıcılığı yine normal bir ruj kadar. Bir şey yiyip içmediğiniz sürece bir iki saat dudağınızda kalabilir.
Ben diğer renklerini tercih eder miyim bilmiyorum belki beni çok cezbeden bir renk olursa neden olmasın. Çünkü almamam için bir sebep yok. 15 TL civarındaki fiyatı da gayet alınası kılıyor ruju ama benim kendi kişisel tercihim daha kalıcı rujlar kullanmak olduğundan artık elim kalıcı olmayan rujlara fazla gitmiyor ne yalan söyleyeyim.
Benim testersız bir alışveriş maceram daha böyleydi. :) Sizin bu seriden beğendiğiniz renk hangisi yorum kısmında paylaşırsanız bende bu defa testerına bakar ve belki de alırım :) Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder