Rossmann Alışverişim

Merhaba
Bugün bloğumda Rossmann'ın yılbaşı için düzenlediği #eniyiyilbasimakyaji yarışmasında bende ilk üçe girdim ve 100 TLlik hediye çeki kazandım.
Çeki 31 Ocak tarihine kadar kullanmam gerekiyordu. Hazır hafta sonu İstanbul'a gidiyorken Rossmann alışverişimi de aradan çıkarayım dedim.
Nyx standı bulunan Üsküdar mağazasına gitmeyi terci ettim ama tam 3 saat zorlu bir yolculuk sonunda anca bulabildik. O kadar sıkılmıştım ve o kadar kalabalıktı ki mağaza hiç bir şey görmedi gözüm. Zaten bazı standları kutulara indirmişler düzenliyorlardı. Pişman oldun Üsküdar'a gittiğim için diyebilirim. Kozmetik standlarına bakmak içimden bile gelmedi. Bu yüzden bir sürü ıvır zıvır aldım :(
Nyx standında o meşhur Nyx ürünlerinin çoğu yoktu.
Aklımda tüm çek tutarıyla Nyx Soft Matte Lip Cream almak vardı ama sadece iki rengi kalmıştı bende bir nüde ve bir tane de tam yaz mevsimine uygun bir pembe aldım. İncelemeleri yakında bloğumda olacak.
Essence standında yeni koleksiyon yoktu. Bu yüzden Essence standından da bir şey almadım. Rival De Loop standına bakmak aklıma bile gelmedi. Eşim Gebze'de de vardı oraya gitseydik diye söylenince daha fazla vakit harcamak istemedim.
Makyaj fırçalarını görünce bir tane far fırçası bir tane de smoky eye fırçası aldım. Rossmann'ın kendi fırçaları henüz kullanmadım ama kullanıp bir de yıkayınca detaylı incelemesini yapacağım.
Bunların dışında almayı çok istediğim ama bir türlü bulamadığım Golden Rose 20 numara nüde renk matte saten yapıdaki ojeyi de bulup aldım.
Eşim için Egos marka orta tutuculukta bir jöle aldım. Umarım hoşuna gider ve saçlarında dökülme yapmaz.
Kendim için de ilk defa Urban Care markasından bir ürün aldım. Pembe serinin durulanmayan sıvı saç kremini aldım. Bakalım iyi gelecek mi? Tek başına belki etki etmez diye yakın zamanda aynı serinin şampuan ve saç kremini de alayım diyorum.
Bir de Watsons markasının kendi pamuklarından almıştım önceki alışverişimde. Allahım onlar ne berbat ne iğrenç pamuklardı. Bitenler yazımda yakında bu sinir bozucu pamuklardan da söz edeceğim. Pamuk stoğum bitmek üzereyken bende Lilibe marka 120li pamuklardan aldım. İnşallah bunlar da Watsons pamukları gibi değildir.
Bunların dışında çocuklar için vitamin takviyesi aldım. Eve gelip vermek için kaşığa döktüğümde resmen çamur gibi olduğunu gördüm. Kokladım berbat kokuyor. Son kullanma tarihine baktım daha 1 sene var. Verdim çocuklara beğenmediler tabi. Sonra kendim içeyim dedim. Allahım o ne pis bir şey. Nasıl buruk bir tat :( Atsam mı her gün birer kaşık vermeye devam etsem mi bilemedim. İçinde nar konsantresi ekinezya propolis üzüm çekirdeği ekstresi arı sütü çinko sülfat c vitamini siyah havuç ve mentol aroması varmış. Karmakarışık bir şey işte. Kış mevsiminde destek olur diye düşünmüştüm ama 15 TL boşa gitti galiba :(
Bunlaın dışında en sevdiğim çikolata markası olan Lindt 'ten çikolata ve merak ettiğim bir içecek olan Arizona Ballı Yeşil Çay aldım. Eve gelir gelmez çikolata bitti tabi. Arizona yeşil çayının da neden bu kadar sevildiğini anladım. Bende bayıldım tadına ve daha fazla almadığım için kızdım kendime. Birde araba içerler onca yolu geri dönerken sıkılmasın kızlarım diye iki tane vişne suyu aldım. Malum İstanbul trafiği :(
Biliyorsunuz ki bizim evde en çok tüketilen şey ıslak mendil. Hazır indirimdeyken uni 3 lü ıslak mendillerinden de alayım dedim.
üzerine tıklayarak fotoğrafı büyütebilirsiniz
Bunların dışında daha önce de kullandığım ve beğendiğim Domol marka ürünlerin bu defa beyaz çamaşırlar için olan leke çıkarıcısını aldım. Ben bu markanın ürünlerini seviyorum. Piyasadan da uygun fiyatları ayrıca. Daha önce de leke çıkarıcısı tuvalet temizleyicisi bulaşık makinası deterjanını çamaşır makinası için renk mendillerini kullandım. Severekte kullanıyorum. Bir de Vernel yumuşatıcı aldım. Sizde Rossmann'a giderseniz temizlik malzemelerine bir şans verin derim.
Yani bu alışveriş çok hayal ettiğim gibi olmasa da yine de güzel bir alışveriş oldu. Toplamda 123 TL gibi bir fiyat tuttu aldıklarım ve 23 TL ödedim sadece .
Benim alışverişimin detayları böyleydi. Aldığım kozmetik ürünlerinin incelemesini ilerleyen günlerde bloğumda bulabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder