Mini Mini Bir Gratis Alışverişi

Merhaba
Bugün sizlerle aslında hiç aklımda olmayan minik bir alışverişin detaylarını paylaşacağım.
İzmit'e maç izlemeye gidince bunu fırsat bilip Gratis'e uğramak istedim. Aklımda Essence'in yeni çıkan Badgirl Goodgirl koleksiyonundan bir şeyler almak vardı ama her zaman ki gibi sanki Mars'ta yaşıyoruz ya her yerde herkes bu koleksiyonu talan ederken bu Gratis'e daha Aquatix koleksiyonu yeni gelmişti :(
Bende Aquatix serisinden bir lip gloss aldım. İçinde mavili morlu pembeli mini mini ışıltılar barındıran şeffaf bir gloss. Dudağıma sürdüm ve fotoğrafladım ama o kadar hiç belli olmuyordu ki bende bileğime sürüp içindeki ışıltıları göstermeye çalıştım. Almasaymışım daha iyiymiş. Zaten çok sıvı ve dudaklarınızda en azından benim dudaklarımda berbat bir tat bıraktı. Hiç beğenmedim. Bence aquatix koleksiyonu bir kaç ürün dışında sadece seyirlik olarak güzel.
Sonra yine Essence markasına ait bir top coat aldım ama biraz simli bir top coat. İçinde minik beyazımsı ışıltılar var. tek başına da başka bir ojenin üzerine de kullanılabilir. Yani bu ojeyi de almasaymışım olurmuş. Çok ahım şahım bir etkisi yok bence. Çıkarması da kırmızı ojenin üzerine sürdüğüm çok kolay çıktı ama tek başına kullandığım tırnaktaki zor çıktı :(
Essence'in siyah ambalajlı rujlarını severek kullanıyorum. Kalıcı değiller ama bence günlük kullanıma uygun rujlar. Ben de bu defa geçen gün bir videoda gördüğüm kırmızı rengini aldım. Elimde çok fazla kırmızı ruj yok ve olanlar da hep mat bitişli. Bu ruj onlara göre daha ıslak bir bitişe sahip. Ve sürümü daha kolay. Bu rengini de severek kullanacağımı düşünüyorum.

Bir de Eklips fırçalardan almayı düşünüyordum ama indirimde hiç fırça kalmamıştı bende bu gidişte bakayım dedim. Yine çok fazla fırça yoktu. Bende tercihimi bir far fırçasından yana kullandım.
Bir de kasaya gelince baktım sevdiğim şekerler bana alttan alttan göz kırpıyor. Bir tane de alıverdim karışık meyveli olanından :)
İyi güzel de fiyatları ne bunların dimi? Fiyatlar fişte detaylıca yazıyor. Toplamda 35 TL gibi bir şey tuttu. Gratis kartımda 5.95 TL birikmiş. Bunu da bu alışverişimde kullanayım dedim. 30 TL harcamış oldum.
Aradığım koleksiyona ait bir şey bulsaydım çok daha karlı bir alışveriş olabilirdi. Çünkü o zaman belki de bu lipgloosa ve top coata bakmaya fırsatım olmazdı :(
Neyse bir alışverişi daha geride bırakmanın şevinciyle hoşçakalın mutlu kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder