The Balm Balm Voyage Palet İncelemesi

Merhaba
Bugün sizlere son Gratis indiriminden aldığım 2. The Balm paletinden bahsedeceğim.
Aslında önceleri Balm Voyage paleti bana çok büyük geliyordu ve eski bir palet olduğu için almak istemiyordum. Ancak Gratis indirimi devam ederken ve ben daha bir çöp bile alamamışken nette biraz araştırma yapayım dedim ve renk görsellerine bakmaya başladım. Sonra yine kararsız kalıp Gratis mağazasına gittiğimde bakıp deneyip ona göre değerlendirmeye karar verdim.
Sonra Gratise gittiğimde paletin indirimsiz fiyatının 92.90 TL olduğunu gördüm ve indirimde kaçırılmaması gerektiğini düşünerek yine testerına hiç bakmadan paleti aldım attım sepete ve indirimli haliyle 50.17 TL 'ye aldım. İlk önce şu kadarını söyleyebilirim ki eğer ben bu paleti almasaydım ve bir arkadaşımda renklerini görüp deneme şansım olsaydı kıskançlıktan ölebilirdim.
soldan sağa A4 - A3 - A2 - A1
Renkleri muhteşem harika mükemmel bayıldım. Zaten o kadar büyükler ki kolay kolay bitirilebileceği zannetmiyorum.
Pigmentasyonları bazsız bile çok harika. Maalesef toz toz olma durumu her The Balm paletinde olduğu gibi bu palette de mevcut. Yine bu palette de gündüz ve gece makyajlarında kullanabileceğiniz 16 tane far var.
soldan sağa B4- B3 -B2- B1
The Balm yine her paletinin ismine göre tasarladığı far isimlerini bu palette de devam ettirmiş ve farlara uçaklarda olduğu gibi koltuk numaraları vermiş.
soldan sağa C4- C3- C2- C1
Bence bu palette de B3 C3 isimli mat farları far karıştırma farı geçiş rengi olarak kullanabileceğiniz gibi kaş doldurmak için kaş farı olarak da kullanabilirsiniz.
Hatta A1 A3 C1 D3 isimli farları aydınlatıcı olarak ve koyu renk farları ıslak eyeliner fırçasıyla eyeliner olarak kullanabilirsiniz.

soldan sağa D4- D3- D2- D1
Büyük kapağın iç kısmında yine büyükçe bir ayna var :)
Paletin ikinci bir kapakla ayrılan kısmında yine isterseniz krem allık olarak isterseniz allığınızın daha kalıcı ve pigmentli olması için allık bazı olarak isterseniz de ruj olarak kullanabileceğiniz 3 krem yapıda ürün mevcut.
The Balm markasının paletlerini en çok sevmemdeki neden de çok yönlü kullanılabiliyor olmaları. Ben yine aldığıma hiç pişman olmadım ve eğer renkler sizin zevkinize hitap ediyorsa bence yine bir indirim zamanında kaçırmayın derim. Zaten yılbaşı indirimine ne kaldı ki :)

soldan sağa CAPTAIN-  FIRST OFFICER- SECOND OFFICER
Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz sayfanın alt tarafında bulunan bağlantılara tıklayabilirsiniz.
Ayrıca diğer Gratis alışverişlerimi The Balm ürünleri incelemelerimi ve daha bir çok yazıyı sayfanın alt tarafında bulunan arşiv kısmından tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sevgiyle kalın hoşçakalın.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder