Yves Rocher Gommage Gourmand Apricot Fruity Scrub \ Kayısılı Yüz Peelingi

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu kullanan hemen herkesin çok beğendiği Yves Rocher markasına ait kayısılı yüz peelingi.
Aslında bu peelingi çok methedildiği için almıştım be bir iki defa kullandıktan sonra her gün Clarisonic kullandığım için  ve cilt bakın rutinimi oturttuğum için kullanmamaya başlamıştım.
Şimdilerde ise her duşta hazır gözeneklerimde açılmışken kayısılı peelingi kullanıyorum ve duş sonrası cildimin yumuşaklığına inanamıyorum. Tabi ki peeling yaptığım gün Clarisonic'i kullanmıyorum. Bu arada Clarisonic ile cilt bakım rutinimi okumak isterseniz bu bağlantıya tıklayarak ilgili sayfaya gidebilirsiniz.
www.yvesrocher.com.tr/ sitesinde Kayısılı peelingin açıklamasında içerdiği Kayısı Çekirdeği tanecikleriyle cildi derinlemesine temizler ve pürüzleri giderir. Uygulamanın ardından ışıldayan yumuşacık teninizde hoş bir meyve kokusu bırakır. Haftada 1 ya da 2 kez ıslak cilde uygulanması önerilir. yazıyor.
Peki vaad ettiklerini yerine getiriyor mu? Bence evet tüm vaad ettiklerini yerine getiriyor. Ayrıca cildimi irrite etmiyor. Her hangi bir alerjiye sebep olmuyor. Cildimi kurutmuyor ve bence cilt bakımına güzel hazırlıyor. Ayrıca içindeki tanecikler ideal büyüklük ve sertlikte böylece cildide çizmiyor ve tahriş etmiyor.
Bence günlük kullanıma bile uygun ama tek dezavantajı gramajı. Biraz daha fazla olsaymış daha güzel olurmuş çünkü mağazalarda bazen bulunamayabiliyor.
Ama derseniz ki benim bulunduğum şehirde Yves Rocher mağazası yok internet sitesinden de gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Gramajı 50 ml fiyatı 12.90 TL.
Severek kullanıyorum ve bittikçe almayı planlıyorum. Bence siz de uygun fiyatına rağmen harikalar yaratan bu peelinge bir şans vermelisiniz.



Beni instagramdan ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz. Bloğuma da sağ tarafta bulunan su siteye katılın butonuna tıklayarak üye olursanız çok mutlu olurum. Kendinize iyi Bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder