Sephora Waterproof Eye Makeup Remover \ Suya Dayanıklı Göz Makyajı Çıkarıcısı

Merhaba
Bugün bloğumda sizlerle beni çift fazlı makyaj temizleyicilerle yeniden barıştıran bir ürünü paylaşacağım.
Ürün yaptığım bir alışveriş sonrasında Sephora tarafından hediye edilmişti. Ancak daha önce kullandığım Nivea Çift Etkili Makyaj Temizleyicisi faciasından sonra yağlı olan çift fazlı makyaj temizleyicileri sevmediğime karar vermiştim. Tabi Sephora'nın bu ürününü kullanana kadar.
Önce Nivea'nın çift fazlı makyaj temizleyicisini neden sevmediğimi anlatayım. Ürün çok su gibiydi ve göz makyajımı silerken temizlemek bir yana dursun göz makyajımı yanaklarıma ten makyajımı gözlerime taşıyıp bulaştıran bir üründü. Bir defa da kaç tane disk pamuk harcadığımı hatırlamıyorum bile. Bir de fazların birbirine karışması için ne kadar hızlı ve çok çalkalarsam çalkalayayım pamuğa dökene kadar yeniden ayrışıyordu. Çoğu zaman kapağını açıp ters çevirip pamukla şişenin ağzını kapatıp öyle çalkalıyor ve hemen pamuğa sıkıyordum. Gözlerimi aşırı derecede yakması ve çok yağlı olmasından da ayrıca sıkıntı yaşıyordum.
Bu nedenle çift fazlı makyaj temizleyicilerin gözlerim için uygun olmadığını düşünerek hediye edilen Sephora markalı makyaj temizleyicisini de 6 ay kadar hiç elime bile almadım. Çekmecede öylece duruyordu. Bir gün Benefit They're Real rimeli Garnier Makyaj Temizleme suyuyla tam olarak çıkaramayınca Sephora'nın suya dayanıklı makyajı çıkardığını iddia ettiği çift fazlı makyaj temizleyicisini kullanmaya karar verdim. Ve işte o an aslında sorunun bende değil Nivea'nın ürününde olduğunu anladım.
Yapısı su gibi değil biraz daha kıvamlı zeytin yağı ve jel arası bir kıvamda. İki pamuğa ürünü sıkıp gözlerime koyuyorum 10-15 saniye bu şekilde bekliyorum ki rimel ürünle beraber çözülsün ve sonra yavaş yavaş ovalayarak gözlerimi siliyorum işte bir defa da göz makyajının neredeyse %80'i  temizlenmiş oluyor. Gözlerimi asla yakmıyor ve makyajımı göz altlarıma dağıtmadan çıkarıyor.
Daha önce hiç kullanmadığım , reklamını hiç görmediğim bir ürünün bu kadar işe yarayacağını ,çift fazlı bir temizleyiciyi yeniden bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim.
Fiyatını bana hediye edildiği için bilmiyorum. Ancak Sephora'nın diğer ürünlerinin fiyatları göz önüne alındığında çokta pahalı olmayacağını biliyorum. Sephora bir defa daha gönlümü fethetti.
Ben gerçekten waterproof makyajı çıkarmada çok başarılı buldum. Bittiğinde yeniden alacağım ve severek kullanacağım bir ürün.
Sizlerin severek kullandığınız makyaj çıkarıcılar hangileri ve tabi nefret ettiklerinizi de öğrenmek isterim. Yorum kısmında paylaşırsanız mutlu olurum. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder