Tarte Color Wheel Amazonian Clay Blush Palette

Merhaba
Sizi bilmem ama ben allık paletlerini çok daha kullanışlı ve uygun buluyorum. Biliyorum onlarca allığım var ve buna rağmen hala allık paletleri gönlümü çeliyor. Ama özellikle yüksek fiyatlı highend dediğimiz markaların allıklarını tekli almak çok saçma geliyor. Ha almadım mı aldım tabi. Ama şimdiki aklım olsa tek tek alacağıma palet olarak alırdım daha iyi olurdu. Çünkü bu sayede 5-6 allığa neredeyse 1 buçuk allık parası veriyorsunuz. Dahası miktarları az olsa da bozulmadan sıkılmadan bitirebilme imkanı doğuyor.
Tarte markasının allıklarıyla tanışmam da başka bir allık paletini almamla başladı. O paleti incelemedim eski bir palet bulunabilirliği az ama isterseniz onunda incelemesini yapabilirim.
Tarte markasının allıklarının içinde amazonian clay yani Amazon Nehri kıyılarında hasat edilen ve doğal olarak güneşle pişmiş doğal kil varmış . Özellikle yağlı cilde sahip olanlar için amazon kilinin cildi dengelediğini yağı absorbe ettiğini iddia ederken kuru ciltliler için de cildin nemini kilin besleyici ve nemlendirici etkisiyle koruduğu yönünde. Bu durumda cildi özellikle benim gibi yağlı ama nemsizler için toz toz durmayacak bir ürün demek. Peki öyle mi?
Öyle. Gerçekten de fazla tozutmayan , fırçaya ne kadar gelmesi gerekirse o kadar ürün veren bir allık. Pigmentasyonları fırça ile iyiyken swatch yapmaya çalışırken düşükmüş gibi geliyor.
Ciltte toz toz durmuyor ve gün içinde uçup gitmiyor.
Tarte markası ülkemizde malesef henüz satılmıyor. Henüz diyorum çünkü belli mi olur belki bie gün satılır. Ama o ülkemize gelene kadar siz güvenilir instagram hesaplarından sipariş verebilirsiniz. Yok ben o kadar fazla veremem derseniz mutlaka yurtdışına giden bir yakınınıza ısmarlayın derim. Ben çok severek kullanıyorum. Ve şimdiye dek çıkan tüm Tarte allık paletlerini almadığım için çok üzgün ve mutsuzum.
Bu arada bu palette ikisi aydınlatıcı olmak üzere 10 tane ürün mevcut. 2 aydınlatıcı bir miktar sim içerse de yine de kullanmakta bir sıkıntı yaşamadım.



1 yorum:

  1. Oldukça şık ve dolu bir blogunuz var. Sizi yeni keşfettim ve takibe aldım. Sizi de beklerim,sağlıcakla kalın.
    https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

    YanıtlaSil