Lapitak Ayak Kokusu Önleyici Krem

Merhaba
Yaz mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde şahane bir kremden söz etmek istiyorum. Çünkü öz temizlik çok önemli ve herkes kendi öz temizliğine çok cüzi bir bütçe ve zaman ayırsa gerçekten çok iyi olacak.
Aslında benim ayak kokusu ile problemim yok ancak eşimin ve büyük kızımın malesef böyle bir problemi var. Çünkü sabah sekizde giydikleri ayakkabıları akşam beşe kadar ayaklarında. Ayakkabılar dışarıda açık havada dursa da her gün değişik ayakkabı giyselerde malesef önüne geçemiyorduk. Taki önce Lapitak koku giderici spreyle sonra da bu kremle tanışana kadar.
Kremin çok hafif pudramsı bir kokusunu var. Vaadi sabah akşam düzenli kullanıldığında ayak kokusunu önlemek.
Krem biraz yoğun olsa da üzerine çorap giyildiğinde rahatsız edici bir his vermiyor. Kokuyu gidermenin yanı sıra ayakları da pamuk gibi yaptığını söylemeliyim.
Tek başına bile etkili olduğunu söyleyebilirim ancak spreyle beraber kullanıldığında etkisi çok daha iyi ve uzun süreli oluyor. Spreyinden de daha sonra bahsedeceğim.
Eğer sizin de önüne geçemediğiniz ayak kokusu probleminiz varsa mutlaka lapitak ayak kokusu önleyici kremi denemenizi tavsiye ederim. Bir çok kozmetik mağazasında internette ve eczanelerde bulmak mümkün.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder