Rimmel London Exaggerate Undercover Eyeshadow Primer / Far Bazı

Merhaba
Bugün ülkemizde henüz bulunmayan ancak her an gelebileceğini ümit ederek hakkında izlenimlerimi aktarmak istediğim bir far bazı ürünü var.
Rommel London markası bilmeyenler için ülkemizde sadece Watsons mağazalarında satılıyor. Son zamanlarda da yine markanın bir çok yeni ürünü ülkemizde satılmaya başlandı.
Far bazını ben daha önce yabancı bir yurtdışı sitesinden almıştım. Yine bilmeyenler için far bazını göz kapaklarımıza uyguladığımız ürünün kalıcılığını ve renk vermesini arttırmak için kullandığımızı belirtmek isterim.
Ürün kullanımı sünger aplikatörlü ucu sayesinde oldukça pratik ve kullanışlı. Ambalaj olarak bence tek olumsuz yönü kabının şeffaf olmaması. Gerçi ülkemizde kullandığımız hangi far bazı şeffaf ambalajda değil mi? Ama şeffaf olsaydı en azından ne kadar ürün kaldığını bilmemiz açışından ve ayrıca üründe herhangi bir değişim olup olmadığını gözlemleme açısından iyi olurdu.
Ürünün yapısına gelecek olursam hafif parlak hatta neredeyse simli diyebileceğim bir yapıda. Bu da mat far kullanmayı tercih edenler için pek iyi bir seçenek değil. Ayrıca ürünün çok şeffaflaşmaması ve beyaz kalması da bence sıkıntılı.
Üzerine uyguladığınız farın kalıcılığını da çok arttırdığını ve farın rengini vermesini de iyileştirdiğini söyleyemem. Bu nedenle maalesef benim sadece kısa sürede eve döneceksem kullandığım ve ısrarla bitirmeye çalıştığım bir ürün oldu. Ancak maalesef hala bitmiyor.
Siz de eğer bir gün bu ürünü merak edip yurtdışından yada gelirse ülkemizden almak isterseniz bence markanın fiyatları genel anlamda uygun da olsa tercih etmemenizi öneririm.
uyguladıktan 2 saat sonra
Genelde kullandığım ürünlerini sevsem de bu defa Rimmel  London far bazını beğenemedim. Sizin ülkemizde satılmayan ancak önerebileceğiniz bir Rimmel London ürünü varsa yorumlarınızı bekliyorum sevgiler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder