Pastel Pro Fashion Colorist Blush 03 Allık


Merhaba
Geçtiğimiz günlerde Pastel Day Long Lipcolor serisinden 27 numaralı rengi seriye ekleyince bende seriyi tamamlamak adına ruju alırken bir de bu güzelliği bir sürü tereddütten sonra sepete ekledim ve aldım. Tabi ilk çıkan ürünler hep ilk online da olduğundan online alışveriş yaptım.
İndirimsiz 24 lira olan bu allık aslında ilk bakıldığında çok açık görünüyor. Bende acaba ten rengimle örtüşür mü örtüşmez mi bilemedim ama ombre yada geçişli allıklara taktığımdan bu ara aldım.
Aslında bu serideki diğer renklerde çok güzel ama ben bu açıktan koyuya doğru gittiğinden karıştırmadan da ağır göz yada dudak makyajlarında hafif yanaklar elde etmek için kullanırım diye düşündüm. 
Serideki diğer allıklarda açık ve koyu renkler karışık biçimde sıralanmış bunu da belirteyim.
Tek tek far olarak kullanılacağı gibi güzel bir allık fırçasına karıştırmadan renklere yatay olacak şekilde kullanıldığında tek seferde bronzer allık ve aydınlatıcı kullanmış gibi bir etki yaratıyor. Yüzümdeki duruşunu instagramda paylaşmıştım. Takip ediyorsanız görmüşsünüzdür. 
Tabi yine allık fırçası ile karıştırarak da kullanmak mümkün. 
bence fiyat performans açısından çok güzel bir ürün. Hele bir de indirimde alındığında tadından yenmez. 
Beyaz tenlilerde daha belirgin duracağı gibi benim gibi buğday tenlilerde ağır göz yada dudak makyajlarında hafif etki için çok joker bir allık.
İçinde 8.5 gr ürün bulunuyor. 
Ben her makyajımda makyaj bazı kullandığım için bu allığın kalıcılığı hakkında ancak bazlı konuşabilirim. Gün boyunca uçmadı yüzümde toz toz durmadı. Yapı olarak da çok yumuşak olmadığından aşırı bir tozutması da yok. Tabiki her toz ürün gibi tozutma var ama çok az.
Kapağını ilk açtığımda ay rengi de çok açıkmış bu bende hiç belli olmaz boşa para harcadık yine düşünmüştüm ancak beni çok şaşırtan ve çok sevdiğim bir ürün oldu. İlk indirimde denemenizi tavsiye ederim. Kendinize iyi bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder