Barielle 5223 Starchild Simli Oje

Merhaba
Geçtiğimiz ay +LilaKutu 'dan bir kutu aldım. İçinde bu bol simli oje vardı. Açıkçası aynı anda bir çok bloggera bir kaç üründen oluşan paket yollanırken bana simli oje çıkmış olması ilginçti. Çünkü diğerlerine giden kutularda el bakım ürünleri vardı ve ben tırnaklarımla ilgili büyük sıkıntılar yaşarken oje çıkmasına üzülmüştüm. İnstagram hesabıma ve hatta Youtube videolarım bakarsanız ojesiz gezmek zorunda kaldığımı görürsünüz. Ben de gelen bu hediyeyi paylaşmak için tırnaklarımın düzelmesini beklemek zorunda kaldım tabi ki.
Barielle markasını daha önce hiç duymamış ve deneyimlememiştim. Kutunun içinden çıkan tanıtım broşüründe aslında ne kadar da çok ürün yelpazesine ve ojelerinde renk skalasına sahip olduklarını gördüm.
Açıkçası kutuyu ilk açtığımda dediğim gibi oje çıkmasına ve çıkan ojenin simli oje olmasına üzülmüştüm. Çünkü malumunuz piyasadaki simli ojelerin neredeyse hepsi tırnağa sim bırakmakta çok başarısız. Sürdükçe bir kaç simden başka tırnakta sim kalmıyor ve üst üste sürmek icap ediyor.
Ancak 4. defa kullanıyorum ki evet bunların 3 tanesi tırnaklarım kısayken evde deneme amaçlıydı :) ve şimdiye kadar kullandığım açık ara tek fırça darbesi ile tırnağa en çok sim bırakan oje diyebilirim.
Fotoğrafta görünen etki tamamen tek fırça darbesi ile tek katta elde ettiğim sim yoğunluğu. İkinci kata gerek bile yok. Sürümü çok kolay. Çünkü genelde simli ojelerde ojenin yoğunluğu çok fazla neredeyse jöle kıvamında oluyor yada su gibi oluyor. Bu da ya çok kalın oje ama az simli tırnaklara yada üst üste defalarca sürülmüş yine kalın oje ve yine çok da yoğun olmayan simli tırnaklara sebep oluyor.
Oysa bu oje dediğim gibi kıvamı olması gereken oje kıvamında olduğundan ve tek seferde tırnağa çok fazla sim bıraktığından açık ara en sevdiğim simli  oje oldu diyebilirim.
Ayrıca Barielle ojeler kremler ve tırnak bakım ürünleri Lila Kutu'da %20 indirimli.
Peki dezavantajları yok mu? Tabi ki her simli ojede olduğu gibi var. Eğer altına ilk kat baz üzerine son kat baz sürülmezse ve gün içinde ev işleri ile uğraşırsanız bu simli oje içindir yazdıklarım  tırnakların yarısına kadar çıkıyor.
Ancak bazlarla ojenin tırnakta kalış süresini uzatmak mümkün.
Bir deyine her simli oje gibi çok ama çok zor çıkıyorlar ve her yer sim oluyor. Bunun için ben Dresslink sitesinden aldığım oje çıkarıcı pedleri kullanıyorum ve tırnağımı sokup 30saniye kadar beklettiğim pedleri ovarak çıkardığımda simlerin neredeyse tamamı çıkıyor. Bu pedlerle ilgili yazımda yakında geliyor.
Dediğim gibi ben pedlerle ve bazlarla kombinasyonunda bu ojeden memnun kaldım diyebilirim. Birbirinden değişik oje renkleri ve setler için Lila Kutu internet sitesine uğramayı unutmayın. Sevgiler.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder