Rival De Loop Young Eyeshadow Base | Far Bazı

Merhaba
Bir kaç ay önce Rossmann mağazasında gezerken Rival De Loop Young markasına ait bir eyeshadow base yani far bazı gördüm. Bilindik tüpteki nispeten daha kremsi ürünlere nazaran bu minik bir kavanozdaydı ve daha farklı bir yapıdaydı.
Belki bir Mac Paint pot olabilir düşüncesi ile 5 TL gibi bir fiyatı da olduğu için denemek istedim.
Bu arada şimdiye kadar Mac krem far kullandım ama Paint Pot olarak bilinen ve soft ochre yada painterly rengini hiç kullanmadım. Ancak merak etmiyor da değilim.
Ürün oldukça minik bir kapta olmasına rağmen minicik bir miktar göz kapağınız için yeterli oluyor. Böylece de uzun süre kullanmak mümkün oluyor yani bereketli bir ürün diyebilirim.
Yapısı biraz daha köpük gibi ve hafif bir yapış yapış olma durumu var. Ancak ilginç bir şekilde göz kapağına sürünce yapışkanlık kalmıyor ve ten rengi bir far yada bir pudra ile sabitlendiğinde uzun süre kalıcılığını koruyor.
Bu nedenle üzerine sürülen farın rengini de daha canlılaştırdığı gibi hem kalıcılığını arttırıyor hem de sabitlendiğinde farın karıştırılmasına bir engel teşkil etmiyor.
Açıkçası 5 liralık bir ürünün bu kadar başarılı olacağına ihtimal vermezdim ama gerçekten ben gayet memnun kaldım.
Makyajın yapıldıktan 9 saat sonraki hali.
Sizleri bu denli şaşırtan fiyat performans açısından beğendiğiniz ürünleri yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder