H&M Makyaj Süngeri

Merhaba
Bugün bloğumda uygun fiyatlı bir makyaj süngeri incelemesi var.
Uzun zaman önce H&M tüm makyaj koleksiyonunu yenilemekle kalmadı bir de ürün grubunu oldukça fazla genişletti.
Makyaj süngerini de hem de 6.99 lira gibi bir fiyata satınca bende hemen iki tane kaptım.
Öncelikle avantajlarından bahsedecek olursam tabi ki ilk sırayı fiyatı alır. Beauty Blender 'ın 55 lira civarına satıldığını düşünürsek H&M süngerden 8 tane alabilirsiniz.
Akan suyun altına tutulduğunda kısa sürede şişiyor beauty blender kadar pofuduk olmasa da ona çok yakın yumuşaklıkta.
Aşırı derecede fondöten emmiyor. Zaten yapısı da beauty blender'ın yapısına bence şimdiye kadar en benzeyen sünger diyebilirim.
Fondöteni cilde homojen olarak dağıtıyor. Ayrıca likit allık bronzer aydınlatıcı uygulamanın yanı sıra göz altlarını sabitlemek için kuru kullanımda pudra ile kullanmak da gayet kolay oluyor.
Dezavantajlarına gelecek olursam bence tek dezavantajı var o da tahmin ettiğiniz gibi rengi. Maalesef beyaz olması her uygulama sonrası yıkamama rağmen ilk beyazlığına erişmiyor. Ancak 6.99 lira olan bir ürün için çok dert etmiyorum. Bundan sonra sık sık beauty blender almak yerine kesinlikle bu süngeri sık sık yedeklerim. Hatta olurda piyasadan kalkar diye ilk fırsatta yedeğinde yedeğini yapmayı planlıyorum ancak tabi ki piyasadaki diğer makyaj süngerlerini de alıp denemeye devam edeceğim. Yurtdışından yaptığım black friday indirimi alışverişimde de iki tane sünger aldım bakalım nasıl çıkacaklar. Ama tabi önce kuzenimin gelmesi lazım çünkü kargoları ona yolladım. Malum bizim ülkede gümrük sıkıntısı olunca takılır diye İsviçre'ye yolladım. ürünler gelince bu alışverişimin detaylarını da paylaşacağım. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder