Rimmel London Super Curler 24 H Rimel

Merhaba
Bugün yine bir rimel incelemesi ile karşınızdayım. +Watsons Türkiye mağazasında amaçsızca dolaşırken gördüm bu rimeli ve çok iddialı geldi. İddiası kirpik kıvırıcı olmadan kıvrılan kirpikler ve 24 saat kalıcı formül. Bu arada Rimmel London markası sadece Watsons mağazalarında satılıyor ve bu rimelin fiyatı indirimsiz 19.90 TL.
Öncelikle fırçasından bahsedecek olursam sık kıllı plastik olmayan bir fırçaya sahip. Fırçanın  bir ucu bir tarafa daha fazla eğik. İç tarafta kalan kıllar daha kısa dış tarafta kalan kıllar ise daha uzun. Böylece bir tarafıyla hacim verirken bir tarafı da kirpikleri kıvırıp kaldırmayı hedefliyor.
İçerisinde 12 ml ürün var. Maalesef ürünün yapısı oldukça kuru. Bu nedenle de normalden çok daha çabuk kurumaya müsait. Ayrıca kuru olması kullanımı da zorlaştırıyor.
Peki vaatlerini yerine getiriyor mu? Ne ilginç ki bu rimeli tam 26 saat kullanma şansı buldum. Yani sabah 7 de yaptığım makyajı hiç uyumadan ertesi sabah 9 da silme fırsatı buldum. Çünkü kardeşimin eşi sancılandı hastaneye gittik sabah karşı doğum oldu. bende her anlarında yanındaydım. Fotoğrafçılık yaptım bir nevi. Böylece deneme şansı da buldum.
Ancak tabi ki 24 saat sonraki hali ilk sürüldüğü gibi değildi. Kirpikler biraz daha inmiş ve rimelin bir kısmı sanki uçmuştu.
Yine de ilk sürdüğünüzde evet kirpikleri kıvırıp kaldırdı.Fakat belirtmeden geçemeyeceğim fotoğraflardaki sonucu uzun uzun üst üste sürünce elde ettim yani biraz uğraştım.
Yani bence çok merak edilip alınacak harikalar yaratan bir rimel değil. Çok daha iyi rimeller var. Gerek kuru yapısı gerek sonuca ulaşmak için uzun süre uğraştırması beni bu rimelden soğuttu.
Siz bu rimeli kullandıysanız düşünceleriniz neler yorum olarak yazarsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder