Essence Plump No Clump Rimel

Merhaba
Yine bir rimel incelemesiyle karşınızdayım. Essence markası bildiğiniz gibi Gratis mağazalarından sonra Rossmann mağazalarında ve büyük Migroslarda satılmaya başlandı. Her defasında stantta en çok ilgimi çeken ama haklarında hiç bilgi sahibi olmadığım için hep uzak durduğum rimellerin bir kısmına merakıma yenik düşerek kavuştum.
İşte bunlardan biri de Plump No Clump. Bu rimelin vaadi kirpikleri topaklanma olmaksızın hacim vermek. Peki öyle mi?
Öncelikle belirteyim aldığım tüm rimellerin fırçası plastik. Özellikle ilk etapta plastik fırçalı olanları denemek istedim. Bir sonraki alışverişimde de diğer kalan rimelleri alıp deneyeceğim ve kendimce bir rimel dosyası oluşturacağım.
Bu rimelin fırçası da tombul ve dikenli olmasından dolayı bana Maybelline Rocket rimeli anımsattı ama nerde.
İlk olarak sürümü zor. Defalarca üst üste uygulamama rağmen ne hacim ne uzatma ne kıvırma hiç bir şey. Günlük olarak kullanılamayacak kadar vasat. Hiç bir etkisi yok sıfır. Ve ben buna rağmen bu rimeli bir kaç defa denedim denemekle kalmadım dışarı bile çıktım. Biliyorsunuz rimel benim için çok önemli. Makyajı tamamlayan en önemli etken. İnstagram da paylaştığımda bile herkes rimel mi var ki dedi.
Daha kötüsü kirpiklerimde görünmeyen rimel nasıl olduysa bir kaç saat sonra un ufak olarak göz altlarıma dökülmeye başladı.
Değil 10 TL vermek bedava verilse çekilecek çile değil. Aman diyeyim uzak durun. O kadar nefret ettim üründen.
Sizin bu kadar nefret ettiğiniz hiç bir etkisini görmediğiniz ve verdiğiniz paraya acıdığınız ürünler varsa lütfen yorum olarak yazın ki biz de o ürünlerden uzak duralım. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder