Wet'n Wild Boardwalk Boozing Far Paleti

Merhaba
Şimdi Gamze kış mevsiminde ne bu renkler diyebilirsiniz. Hatta direk bu renkler ne yahu da... Ama seviyorum merkez.
Gratis'in Ağustos ayı kataloğunda bu far paletlerini görünce sadece almak istedim. Evet ne yapacağımı düşünmeden hem de bazı renkler diğer paletlerde de olmasına rağmen. Bu çoğu mat renklerden oluşan palette elbette ki günlük kullanıma çok da uygun olmayan renkler mevcut ancak ben kullanıyorum :) Gündüz makyajlarında hafif gece makyajlarında yoğun kullanıyorum. Özellikle yeşilleri bakırlarla kombinlemeyi seviyorum. Bazı konsept makyajlarda da mat ama canlı renkler lazım oluyordu.
Palette 8 renk var. Bu 3 paletten en sevdiğim palet bu oldu çünkü neredeyse her renk var. Urban Decay Electric palete benzetiliyor. Elimde UD Electric far paleti olmadığından böyle bir kıyas yapamadım ama ancak netteki görsellerde bunu doğruluyor gibi.
Palette tozutma maalesef mevcut buda farların yapısının çok yumuşak olmasından kaynaklanıyor. Farların renk vermesi baz kullanmadan bile harika. Ufacık bir dokunuş yetiyor. Bu nedenle sıra dışı renkleri dikkatli kullanmakta yarar var.
Kuru kullanılabileceği gibi oldukça hafif bir göz makyajında ıslak kullanarak eyeliner gibi kullanabilirsiniz. İki defa denedim özellikle kırmızı ve mavinin duruşuna bayıldım. Zaten bu sene de renkli eyeliner oldukça moda.
Bu arada makyajı yaparken göz altlarına dökülme yapıyor. Bu nedenle ben önce göz makyajımı yapıyorum sonra ten makyajıma geçiyorum. Bu benim için önemsiz sorunu da böylece görmezden geliyorum.
Paleti ağustos ayına özel zannediyordum ancak geçen gün Gratis'te hala satıldığını görünce elimde son kalan paletinde incelemesini yapayım. Almak isteyenler olursa hala satışta ve fiyatı 19.90 TL.
Ben renkli makyajları sevdiğim için bu ne palyaço mu olacağız? Tavus kuşu gibi ıyy diyenleri de huzurunuzda saygıya davet ediyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler değil mi? Hem hayat bence renklerle daha güzel. Hep sade hep kahveler nereye kadar. Şu yağmurlu günde için açıldı paleti görünce :)
Makyajlarımı yakından takip etmek için instagram hesabım olan gamzecelikdemir 'i takip etmeyi unutmayın. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder