Maybelline Color Tattoo 40 Permanent Taupe

Merhaba
Biliyorum krem farlar bu ara fazlaca bahsettim ama bundan bahsetmeseydim olmazdı. Şimdi beni instagramdan takip eden arkadaşlar diyecek ki bunu bir kaç gün önce hediye ettiler ne ara kullandın da hakkında fikir sahibi oldun? Ama öyle değil. Bana hediye edilmeden çok önce zaten ben bu farı +Gratis 'ten almıştım. Dileyen önceki alışveriş yazılarımda yada instagramda bulabilir neyse.
Benim bu krem farı almamdaki tek neden insanların bu krem farla kaşlarını dolduruyor olması. Evet ne garip değil mi ben de buna inandım ve sadece duyarak yani uygulanmış halini görmeden gittim aldım. E hadi görmedin de bari mağazada testerından deneseydin dimi :( aklıma gelmedi işte.
Ben kaşlarımı doldururken de gri mat far kullanıyorum ama toz far kullanıyorum. İşte bu da gri renk olunca bir de kaş doldurulduğunu 'duyunca' aldım.
Aman Allah'ım renk makyaj için belki güzel bir renk ama bir defa kör değilsem kesinlikle lila rengi barındırıyor içinde. Çünkü ne zaman kaşıma sürsem kaşlarım mor oluyor :(
Hadi onu geçtim diyemeyeceğim tabi mor kaş da neymiş ama yapısı da diğer color tattoolardan daha katı. Zaten aldığımda kapağını bir açtım çatlamış kenarlarından. Kupkuru. E haliyle kaşa sürünce de kaşlarım kazık gibi oluyor. Bir de boşlukları doldurmak ne kelime sadece kaşları boyuyor onu da mor yapıyor zaten :(
Yani iyice bastırmam lazım farın kaşlarımı geçip tenime değmesi için.
Yok ben sevmedim böyle. Kaş için sevemedim ya krem far olarak da soğudum niyeyse. Bir tane de hediye geldi etti 2 :( ne yapacağım bilmiyorum. Severek kullanan olur belki arkadaşlarıma sorayım iyisi mi.
Bir kaç defa kırmızı ruj kullanacağım zamanlarda gözleri daha arka planda tutmak ama çok da solgun görünmemek için kullandım ama o kadar. O zamanlarda evet soğuk alt tonlu oluşu ve bir eyeliner ve kırmızı rujla güzel olmuştu ama o kadar işte. Yani 1 taneyi bile bitiremem gibi geliyor ki kaldı 2 tane hayatta kullanamam :(
Yani aklınızda olsun duyarsınız edersiniz gidip almak istersiniz yanınızda kaş doldurduğunuz fırçayı alında gidin ki testerdan bir deneyin bakalım kaşlarınıza uyuyor mu nedir ona göre. Sonra vay efendim ben duymadım görmedim demeyin. Sevmedim yahu vallahi kimden duyduğumu da hatırlasam kafasına atacağım o olacak.
Neyse bu kadar atar yeter. Siz yine de kendinize iyi bakın benim gibi küçük şeylere takılmayın. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder