Maybelline Color Tattoo 20 Turquoise Forever

Merhaba
Bir süredir blogda yazı yoktu çünkü biraz yoğundum. Kızımın doğum günü vardı ve bu arada eşim bir kaza yaptı. Çok şükür ki sadece maddi hasarlı bir kaza. Hal böyle olunca bir kaç gün uzak kaldım.
Bu tatlı mavi farın incelemesini de yaz sonuna hatta sonbahara bıraktığım için de kızdım kendime.
Gerçi bildiğiniz gibi fiyatları 20 TL civarı ama bayram indiriminde almak daha mantıklı. Ben de indirimi dört gözle bekleyenlerdenim. Ama maalesef şuan için ülkemizde bulunan color tattoo renkleri pek cezbetmiyor beni. Keşke yurt dışında satılan renkleri de gelse de gözümüz gönlümüz açılsa.
Bu krem farın da yapısı yumuşacık. Pigmentasyonu şahane. Parmakla sürdüğümde her ne kadar daha çok beğensem de fırça ile sürdüğümde de güzel dağıtılabilmesi bir artı. Ancak fırça ile uyguladığımda parmakla uyguladığım zamanki rengi tutturamıyorum.
Bu artı bir şey mi bilemedim. Yani renk bazı kişiler için kullanılabilir bir renk değil. Ancak fırça ile uygulandığında hafif renk verdiğinden aslında bence yine de makyajda mavi severlerin gönlünü çelebilir.
Ancak fırça ile rengini az vermesi düşündürmesin. Üst üste uygulandığında kapta gördüğünüz rengi göz kapağınızda da görmeniz mümkün.
Tek başına kullanılacağı gibi beyaz farla kullanıp hafif mavili makyaj elde edileceği gibi maviyi kullanıp kahvelerle yada daha koyu tonlu mavi ve lacivertlerle gece kullanmak da mümkün.
Tabi benim önceden yaptığım gibi üst göz kapağınıza eyeliner gibi yada alt kirpik diplerinize renk vermek amacıyla kullanabilirsiniz.
Ayrıca kullanacağınız her hangi mavi bir farın altına hatta pigmentasyonu düşük bir mavi renk farınızın altına baz olarak kullanabilirsiniz. Böylece farın hem kalıcılığını arttırabilir hem de rengini daha iyi vermesini sağlayabilirsiniz.
Bu renkte diğer pink gold rengi gibi homojen dağılıyor. Bunu özellikle belirtmemin sebebi bold gold renginin bunlar gibi homojen olmaması. Yani gold rengi bana daha parça parça duruyor gibi geliyor ve yapısı sanki daha kuru ama bu ve pembe rengi daha yumuşak ve homojen dağılıyor.
Bu farları kolay kolay bitireceğimi düşünmediğim için yeniden alır mısın sorusuna cevabım hayır olur her halde. Ama başka renklerini ve özellikle ülkemizde henüz satılmayan renklerini denemek isterdim. Sizin favori krem farınız hangi markada hangi renk yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder