Flormar Eye Perfector Primer 04 Bright Illuminator

Merhaba
Yeniliçi +Flormar Türkiye ürünlerine her geçen gün yenilerini ekliyor. Cüzdana mukayyet olmak biraz zor tabi ama Allahtan Flormar geçen ay %70 indirim yaptı da bu ürünü 8TL gibi bir fiyata alıp deneme şansı bulduk.
Seride 4 renk vardı. ben iki tanesini tercih ettim biri bu biri de daha aydınlatıcı olarak kullanılan 03 rengi.
04 rengi içinde sim yada ışıltı barındırmayan somon rengine çalan bir baz. Rengi dolayısıyla da göz kapağındaki damarlı görünümü kapatabiliyor.
Ben bunu göz kapağıma yayıp bir kaç saniye ıslaklığının geçmesini bekleyip her bazda olduğu gibi üzerine Wet'n Wild Brulee rengi yada o renkte bir far yada pudra kullanarak sabitliyorum. Böylece şimdiye kadar hiç bir farım göz kapağımdaki çizgilere birikmedi.
Benim için sıkıntılı olan tek şey ambalajı. Kapağı açar açmaz içinden ürün akmaya başlıyor. Hem de öyle böyle değil. 10 kişinin yaralanacağı kadar ürün geliyor. Yani tepesine minik bir pompa yada aplikatör koysalarmış süper olurmuş.
Ambalajdan kaynaklı kullanım sorununu saymazsak güzel. Ancak Gamze bir daha alır mı belli olmaz. Neden çünkü her gün yeni bir şey çıkıyor. Gamze durur mu hiç :) Tabi ki onları da dener. Sizin için tabi ki kendim için istemiyorum :)
İlerleyen günlerde diğer rengini de inceleyeceğim ama önce aklımda değişik kullanım şekille var o şekillerde de kullanayım da ona göre yazısı gelecek. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder