Tüm Renkleriyle Flormar Bohemian Dreams Colorliner Serisi

Merhaba
Flormar'da %70 indirim bu ay sonuna kadar devam ederken ben de 4.80 TL'ye düşen fiyatlarıyla herkeste merak uyandıran yazın favorisi renkli eyelinerları inceleyeyim hem de indirim bitmeden almak isteyenlere fikir olsun dedim.
Ben önce ilk alışverişimde 3 rengini almıştım. Özellikle 04 numara Flower Guitar rengini sevgili +Hacer SAYINER 'in makyaj videosunda görüp bayılmıştım.
Sonra dayanamadım gittim diğer iki rengini daha aldım. Ve dedim ki kendi kendime yahu zaten seride 6 renk var al bari hepsini de rahatla :) Gittim son kalan rengi de aldım. Böylece serideki tüm renklere kavuştum. Sadece 04 numaradan bir tane daha aldım.
Eyeliner çekemeyen ben bile çok sevdim ve gayet kolay çekebildim. İçlerinde en alıcı olan 04 rengi. Elimin üzerine sürüp hemen sildiğim halde sadece 04 numaranın yeri belliydi.
Eyelinerları eyeliner gibi kullanmanın dışında alt kirpik diplerinde de kullanabilirsiniz. Çeşitli makyajları renklendirmek yada gölgelendirmek için kullanabilirsiniz.
Yaklaşık 5-6 saat göz kapağımda eyeliner olarak ve bir gün de düğün makyajında alt kirpik diplerimde kullandığımda ve o kadar tepinip terlememe rağmen milim yerlerinden oynamamaları harika.
Hiçbiri akma bulaşma dağılma yapmadı. Sadece eyeliner olarak kullananlarda gözü açar açmaz gözkapağına bulaştığını okudum bir kaç yerde ama bende hiç böyle olmadı. Üst üste sürmedikçe hemen kuruyorlar.
Renkler her ne kadar yaza hitap etse de bence sadece 04 ve 05 rengi yazlık. Diğer kalan 4 renk gayet de her mevsim kullanılabilir bence.

Eyeliner olarak 01 numarayı kullandım.

Özellikle 02 ve 03 buğulu gece makyajlarında çok şık duracaktır.
Ben renkli eyelinerların performansını yapılarını ve indirimli fiyatlarını çok sevdim. Fotoğraflardaki makyajlar size göreyse eğer bence bu fiyata bu eyelinerları kaçırmayın derim. Sade göz makyajlarında tek başına eyeliner bile harika duruyor.

Siz +Flormar Türkiye alışverişinde neler aldınız? Yorum olarak paylaşırsanız sevinirim. Bu arada İnstagram'da çok daha fazla aktifim. Kullanıcı adım gamzecelikdemir. Takip ederseniz mutlu olurum. Sevgiler hoşça kalın.

Alt kirpik diplerime 04 numarayı uyguladım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder