Max Factor Excess Shimmer 05 Crystal

Merhaba
Geçtiğimiz ay +Watsons Türkiye 'deki  indirimlerde Revlon standını bomboş görünce kendimi Max Factor standına attım ve yeni yeni barıştığım krem farlara yenisi ekledim.
Aslında bu seri için krem far demek haksızlık olur çünkü yapıları köpük formunda. Çok daha yumuşak. Hatta şu sıcak yaz günlerinde iyice yumuşadıklarını söyleyebilirim. Öyle ki ister parmağınızla ister fırçayla uygulayın ürünü alırken dikkatli olun. Çünkü o kadar yumuşak bir yapısı var ki anlamadan parmağınız yada fırça içine gömülebilir.
Bu arada yapısını sevmediğimi düşünmeyin. Bence şuana kadar kullandıklarımın en iyisi. Göz kapağında yağ gibi kayıyor. Sürümü çok kolay. Dediğim gibi parmakla da fırçayla da sonuç harika. Karıştırılmaya da uygun. Çünkü katı bir formda değil.
Ancak elimde olan diğer renklerine nazaran bu rengi sanki biraz eşit dağılmıyor gibi. Yada çok simli ve parlak olduğundan da öyle bir hisse kapılmış olabilirim. Ancak böyle düşünüyorum. Yine de renk her rengin yanına yakışacak güzellikte.
Tabi bu diğer renklerine göre sedefli değil bayağı simli gibi. Bu nedenle daha mat makyajları sevenler için fazla ışıl ışıl gelebilir.
Ben bazsız kullandığımda göz kapağımda birikme yaptığından altına baz uyguluyorum. Böylece uzun saatler bu yaz sıcağında bile far hiç kıpırdamıyor ve uçmuyor.
Ben %50indirimle 19 TL gibi bir fiyata aldım. Ve bence evet harikalar ama minicik bir ürün için asla 38 TL etmezler yada ederler ama ben vermem. Hem %50 indirime giriyorken neden 38 TL verelim değil mi ama?
Benim aklım diğer renklerinde çok fena kaldı. O yüzden Kurban Bayramındaki indirimi dört gözle bekliyorum. Önerdiğiniz bir renk varsa yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın diyecektim ki beni instagramdan takip etmeyi unutmayın diyesin geldi. Kullanıcı adım gamzecelikdemir. Bir de yakında beni Youtube videolarında görebilirisiz. Eşim artık video çekmeme eskisi kadar karşı olmadığını söyledi. Takipte kalın deli makyajlar gelecek hissediyorum. Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder