Golden Rose Cat Eyes Eyeliner

Merhaba
Geçenlerde A101'den çikolata alışverişi yaparken kasada bu eyelinerı 6 TL civarında görünce dayanamadım aldım.
Daha önce de Golden Rose rimellerden memnun kalınca bunu da denemek istedim. Üzerinde mat ve uzun süre kalıcı olduğu yazıyor. V arkasında da içeriğinde paraben olmadığı özellikle belirtilmiş.
Ucu oldukça ince bir fırça. rengi siyah hatta simsiyah diyebilirim. Sürümü kolay çünkü tutma kısmı fırça uca yakın olduğu için hakimiyeti kolay bu nedenle de sürmesi de kolay.
İlk sürdüğümde oldukça ıslak geldi ve bu nasıl mat yahu dedim çünkü kurumayacak zannettim. Ama kuruduğunda gerçekten matlaştı. Gün içerisinde akma bulaşma yapmadı diye düşünürken gözlerimin yaşarmasıyla kuyruk kısmı bozuldu maalesef.
Bende düzelteyim derken baktım resmen soyularak çıkıyor. İkinci denememde biraz daha memnun kaldım diyebilirim. En azından gözleriniz yaşarmaz ve  gözlerinizi kurcalamazsanız evet dayanıyor ama en ufak bir olumsuzlukta da dağılıyor.
6 TL ve paraben içermeyen bir ürün için başarılı ama hayatımın eyelinerı bu diyemem asla. Çünkü çok daha iyileri var. En azından benim kullandığım daha iyi eyelinerlar var.
Yine de eyeliner kullanmaya yeni başlayanlar için uygun bir ürün. Çünkü en azından pratik yaparken bunu uygun fiyatlı bir ürünle yapmış olacaksınız. Şimdi tutup 80 TL bir eyelinera verip yeni yeni denemelere başlamak ve ziyan etmek mantıksız olur. Bu ürün bu nedenle ihtiyaca her türlü cevap verecek kapasitede. Bu nedenle alıp denemeye değer.
Sizin beğendiğiniz ve sürümü kolay yada nefret ettiğiniz eyelinerlar neler yorum olarak bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder