Elca Alışverişim | Orjin Plaza

Merhaba
Geçtiğimiz haftalarda kızımı doktora götürmek için yola çıktığımızda her zamanki gibi İstanbul trafiğini göz önünde bulundurarak 4 saat kadar erken çıktık yola. Ama ilk defa hiç trafik yoktu ve yarım saat içinde köprüyü geçince ve randevuya saatler varken bende Orjin Plaza'daki Elca'ya uğrayayım dedim :)
Bir perşembe günü hem de öğlen arasıydı. Siz siz olun cumartesi günü bile açık olan bu mağazaya hafta içi gidecekseniz bile öğle tatilinde gitmeyin. Allah'ım kadınlar birbirini eziyordu resmen. Hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. Çok inceleyemedim çünkü çok sıkıldım ve sinir oldum :( Elime ilk geçenleri de alıp çıktım hemen.
öncelikle 3 tane ruj aldım. Fotoğraflarda 2 tane görünüyor çünkü pembe olandan 2 tane aldım. Biri kardeşimin eşi için almıştım.
Aldığım rujlardan biri mat seriden No Faux Pas. Güzel bir koyu pembe. Benim için yaz kış kullanılabilir. Bilirsiniz renklerin zamanı yoktur benim için :)
Bir diğeri satin seriden Toxic Tale. Her ne kadar fotoda kırmızı gibi dursa da nar çiçeği hatta mercan renginde.
Sonra allıklardan yeni ambalajlı olanlardan Mineralize Blush serisinden Please Yourself rengini aldım. Renk tam bahar ve yaz ayları için ideal. Biraz bol ışıltılı. Bunu kullanınca neredeyse aydınlatıcı kullanmaya gerek yok gibi. Bu allıkla ilgili sevmediğim tek şey aslında allıkla da alakalı değil ambalajı oldu. Kendimi bana sanki sokak satıcısından sahte Mac allık almışım gibi hissettirdi :( Neyse alışacağız artık :)
Aldığım bir diğer ürün ise benim ilk Mac eyelinerım. Fluidline serisinden Sassy Moss. İçerisinde belli belirsin altın yansıması olan bir yeşil. Tabi ben krem far niyetine aldım o ayrı. Her iki türlü de kullanımına bayıldım.
Peki bunları ne kadara aldın derseniz hediye aldığım ruj dahil hepsi 117 TL tuttu. Detaylar faturada zaten var. Ama sanki allık 45 TL olmasaymış daha iyi olurmuş. Tamam allık on numara beş yıldız tam kullanılabilir bir renk ama Elca uygun ya hani sanki 30 TL olsa daha iyi olurmuş. Ama tabi mağazasından 70 TL civarına almaktan daha iyidir.
Benim bir Elca alışverişim daha mutlulukla bitti. İstanbul'daysanız yada İstanbul'a gelecekseniz akşam saat 19'a kadar açık olan bu mağazaya uğramadan evinize dönmeyin :) Kendinize iyi bakın hoşça kalın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder