The Balm Mary Lou Manizer Highlighter / Aydınlatıcı

Merhaba
Ah kafam diye başlamak istiyorum cümleye. Ben bu zamana kadar bu minnoşu almamak için neden direnmişim ki?
Babalar günü indiriminde The Balm markasında da %40 indirim vardı. her zaman ki gibi gidemeyeceğim için bunu da kaçıracağımı düşünmüştüm ki İzmit'e yeni açılan Symbol Avm'yi gezerken bir ne göreyim Gratis açılmış hem de daha stantlara dokunulmamış bile :)
Ben de hemen 30 TL'ye düşen bu aydınlatıcıya daha fazla karşı koyamadım.
Önceleri yılbaşında ikili satılan Mary Lou ve Betty Lou'yu almadığım için üzülmüştüm ama benim için Betty lou ve Sindy Lou ancak far olarak kullanabileceğim iki renk. Biri çok bakır biri çok pembe. Oysa Mary Lou öyle mi? Çok tatlı bir şampanya. Hem de sadece aydınlatıcı olarak kullanılamayacak kadar da işlevsel bir renk.
Aldığım günden beri far olarak da kullandığım oldu rujumun üzerine kullandığımda.
Çoğu kişiden gördüğüm kadarıyla kırılmaya oldukça meyilli bir ürün. Bende çok korkarak kullanıyorum. Neredeyse pamuklara saracağım. Sanırım yuvası da biraz oynuyor ama olsun. Yerinden çıkarsa yapıştırırım :) Kırılırsa preslerim.
Biraz toz toz olma duru var ama neredeyse yok denecek kadar az. Pigmentasyonu şahane. Fırçamı değdirmem yeterli. O yüzden aman dikkat fırçanızı üzerine koyup sağ sol yaptığınızda fırçayı silkelemeden kullanmayın. Yoksa bayağı aydınlanırsınız. Yani tabiri caizse disko topuna dönersiniz maazallah :)
Siz de benim gibi alsam mı almasam mı Balm Jovi palette zaten aynısı yada benzeri var diye düşünüyorsanız düşünmeyin ve ilk indirimde gidin yapışın standa.
Ben bayıldım aldığım günden beri Mac Soft And Gentle kullanmaz oldum. Bu arada  8.5 gr bir aydınlatıcı için devasa niteliğinde çünkü malum azıcık kullanılıyor. 1 senede ancak Soft And Gentle'ın tepesini düzleyebildim. Buna ne zaman çukur açarız bilmem. Alın alın pişman olmazsınız. kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder