The Balm Cabana Boy Blush / Shadow

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu The Balm markasından Cabana Boy.
Beni takip edenler bilir ben yaz kış dinlemem o an ruh halim nasılsa o rengi kullanırım. Yani benim için renklerin mevsimi yok.
Bu allık da her ne kadar renginin koyuluğu yüzünden daha çok kışın tercih edilse de çok az ve hafif kullanımda gayet de yazın da kullanılacak güzel bir renk.
Ambalajından başlayacak olursam tabi ki bir The Balm klasiği. Ambalajlarına bayılıyorum. Kapağı diğerleri gibi kartondan ve mıknatıslı. Mıknatıslı oluşu sizi yanıltmasın gayet güzel kapanıyor ve seyahat sırasında da sıkıntı yaratmıyor.
Üst kapağı kaldırdığınızda kapağın iç tarafında minik bir aynası var. Bu da ayna bulamadığınız yada benim gibi almayı unuttuğunuz zamanlarda küçük de olsa kurtarıcı oluyor.
Pigmentasyonu çok fazla. Allık fırçanıza normal şartlarda ortalama bir allığı aldığınız kadar ürün alırsanız al al yanaklarınızın olması kaçınılmaz. Bu yüzden hafif hafif fırçayı ürüne değdirmek ve istenilen renge ulaşmak daha mantıklı.
Allık pembe gül kurusu renginde ve içinde minik ışıltıları olan bir allık. Tabi ki öyle terracota allıklar gibi bol ışıltılı değil ancak tam mat bir allık da değil.
Gül kurusu tonlarında olan bu allığı başlıktan da anlayacağınız gibi far olarak kullanmanız da mümkün. Zaten The Balm ürünlerinin çoklu kullanımı diğer ürünlerinde de mevcut.
Bana sorarsanız ayrıca evinizde kendi rujunuzu yada lip balmınızı yapmak istediğinizde bu dev allıktan yararlanabilirsiniz. Ürün 8.5 gr. ve eminim bitirmesi çok uzun zaman alır.
Ben severek kullandığım bu allığın bir de Frat Boy olanını indirimde almak istiyorum. Bu arada The Balm markası ülkemizde sadece +Gratis mağazalarında satılıyor. Ben geçen sene alırken %50 indirimle 18 TL gibi bir fiyata almıştım. Şuan ne kadar bilmiyorum ama yine de indirimde almak daha mantıklı.
Sizin önereceğiniz The Balm markasına ait bir allık varsa yada önermeyeceğiniz yorumlarınızı bekliyorum. Kendinize iyi bakın. Hayırlı ramazanlar dilerim hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder