Essence Aquatix All Over Body Shimmer

Merhaba
Yazın gelmesiyle düğünler davetler de çoğaldı. E tabi şimdi bol bol bronzlaşıyoruz da :)
Benim de en sevdiğim yaz gecelerinde bronz ışıl ışıl bir cilt. İşte böyle düşündüğüm için de bahar aylarında çıkan Essence Aquatix koleksiyonunda bu bol simli jeli görünce almadan edemedim. E madem koleksiyon ürünü nereden bulacağız demeyin ben hala gittiğimde bu koleksiyona ait ürünler görüyorum :) Sadece bu mu vardı yoksa mavisi demi vardı hatırlayamadım ilk önce çünkü arkasında numarası ve ismi var. Ama baktım ki tekmiş :)
Ürün jel kıvamında ve şeffaf. içinde çok minik simler yada ışıltılar var. Çok hoş hafif çiçeksi bir kokuya sahip. Pompalı şişede olmasını çok pratik buldum. Zaten şişesine de vuruldum. Ne zaman biter bilinmez ama şişesini atmayıp değerlendiririm gibime geliyor.
Ben yine tester olmadığından denemeden aldım. Aslında düşündüğüm böyle bir etki değildi ama yine de hafif kokulu olması ve simlerinin çok abartılı durmaması hoşuma gitti.
Evet simler çok belli olmuyor. Ancak ışık yansıdığında hafif hoş ışıl ışıl bir etki yaratıyor. Çünkü ürünü sürmeye başladığınızda simlerin yarısından çoğu nedense vücudunuza yapışmaktansa ellerinize yapışıyor. Yine de az da olsa ışıltısı beni tatmin etti.
Düğünlerde gelinin kardeşi gibi gezmeye yada sahilde düğüne gider gibi simlenmeye gerek yok değil mi?
Etkisi fotoğraflardaki gibi. Bronz tende ve özel gecelerde idare eder. En azından beni idare ediyor. Sizin bu ürün benzeri yada iyisi varsa tavsiyelerinizi yorum olarak bekliyorum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder