Mac Pressed Pigments

Merhaba
Hatırlayacağınız gibi son Elca alışverişimde bu sıkıştırılmış pigmentleri almıştım. Bir süredir kullanıyorum ve neden bu zamana kadar almamışım diye kendime kızıyorum.
Bir defa adları üzerinde çok pigmentliler. Ben özellikle birini beyaz birini pembe aldım ki göz pınarlarımda da kullanabileyim ama beyaz olanı aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir. Biraz fazla beyaz evet ama burun ve dudak üzerinde ben beğendim.
Koleksiyon ürünü olduğu için mini ve sezonda 71 TL ye satılan bu pigmentlerin tanesini 20 TL ye aldım ki tadından yenmez. Özellikle yaz makyajlarımın vazgeçilmezi olmaya adaylar.
Daha önce de bir pressed pigment incelemiştim. Buraya tıklayarak o rengini de inceleyebilirsiniz.
Farların yapıları çok yumuşak olmasa da bazsız bile oldukça ele yada fırçaya geliyor. Ama tabi bazla nirvanaya ulaşıyor renkler :) Tozutma çok olmuyor ancak göze uygularken göz altına bolca dökülebiliyor.
Bunu engellemek için ten makyajınızı yapmadan önce göz makyajınızı yapabilir ve sonra ten makyajınıza geçebilirsiniz. Yada yabancı sitelerden satılan eye shield denen ve göz altına yapıştırılan pedlerden kullanabilirsiniz. Böylece far pedlere dökülür ve ten makyajınıza far bulaşmaz.
Kalıcılıkları da çok güzel ama normal farlardan biraz daha çizgilere dolmaya müsait olduğundan yine mutlaka baz ile kullanmak daha uygun olur.
Bu kadar pigmenti nasıl bitiririm bilmiyorum. Hepi topu 3 tane demeyin bende 10 tane de sıkıştırılmamış pigment far var. Bu bağlantıya tıklayarak diğer pigmentlerimi de inceleyebilirsiniz. Hatta mutlaka inceleyin çok güzel yazlık renkler var. Mac markasında da önerilere açığım. Yorumlarınızı bekliyorum sevgiler. hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder