Rimmel London Provocalips 16H Kalıcı Rujlar

Merhaba
Bugün bloğumda hazır yaz iyiden iyiye kendini gösterirken serisinde yaz için birbirinden harika renkler barındıran Rimmel London markasının kalıcı rujlarından bende olan renklerini konuk edeceğim.
Bu rujlarla tanışmam tamamen tesadüfen oldu. Başka bir ruj almaya gitmiştim ancak bu rujları görünce kayıtsız kalamadım ve zaman içinde 5 rengini aldım.
Ben alırken toplamda 7 rengi vardı. Benim almadığım renklerden biri oldukça nüde bir renkti ve beni ölüden de öte zombi biri gösterdiğinden almadım. Bir diğeri ise yine sarışınlara yakışacağını düşündüğüm bir bebek pembesiydi. Bu rengini aslında alacaktım ama Allahtan bu defa tester vardı da denedim ve yine benim için oldukça açık renk olduğu için almadım.
Rujların vaadi 16 saat kalıcı olmaları. Bunu da sağlayan ruju sürdükten sonra rujun diğer tarafında bulunan ve ruju asıl sabitleyen şeffaf parlatıcı tarafı.
Ruju sürüyorsunuz ve bir dakika kadar dudaklarınızı oynatmadan bekliyorsunuz sonrasında ise rujun diğer tarafında bulunan şeffaf parlatıcıyı sürüyorsunuz. Bu sayede rujunuz eğer bir şey yiyip içmezseniz gerçekten çok uzun saatler dudağınızda kalıyor.
16 saat denemedim ama 12 saat dudaklarımda kaldığını gördüm. Sadece bir şeyler yiyip içtiğim için dudaklarımın iç kısmında soyulmalar oldu bu kadar.
Ruju ilk sürdüğünüzde oldukça akıcı ama koyu renklerin sürümü her koyu rujda olduğu gibi sıkıntı ama tabi ki dudak kalemi kullanırsanız daha düzgün taşırmadan sürebilirsiniz. Ancak ruju sürdükten bir 15 saniye kadar sonra dudaklarda yapış yapış bir his oluyor ve çoğu kullanan bu aşamada rujunu silmeye kalkıyor. Ama bekler rujunuzu silmez ve şeffaf sabitleyiciyi sürerseniz o kuru yapış yapış his ortadan kalkıyor. Ve bu şeffaf sabitleyici sayesinde rujunuz da sağa sola yapışmıyor.
Ruju çıkarma kısmına gelirsek sakın misel sularla yada makyaj temizleme mendilleriyle denemeyin çıkmıyor. Ben ilk önce Garnier makyaj temizleme suyuyla denedim çıkmadı. Bir defada gün içinde başka bir rengini sürmek istediğimden makyaj temizleme mendilleriyle çıkarmak istedim ama eğer on dakika uğraşırım ve dudaklarımın hırpalanması da umurumda değil derseniz evet zorla da olsa makyaj mendilleri misel sulardan bir parça daha iyi.
En güzeli ise çift bazlı yani yağlı temizleyiciler. Bir parça pamuğa döküp hop çıkarıveriyorsunuz ruju :) Yada dilerseniz zeytinyağı yada bebek yağları da güzel çıkarıyor. Bizzat denedim :)
Ben bu seriyi çok sevdim. Özellikle yemeğe falan çıkacaksak yada bir düğüne davetliysek sürekli ruj tazelemek istemediğimden yada dudaklarımdan taştı mı bulaştı mı diye düşünmeden bu rujları rahatlıkla kullanıyorum.
Sürüldükten yaklaşık 12-13 saat sonra. Gün içinde hiç tazelemedim.
Bu arada belirteyim. Rujları fotoğraflarken hiç filtre kullanmadım. Ama ambalajdaki renklerini tam gösteremedim. Bu nedenle dudağımdaki renkleri asıl renkleridir. Bilginize.
Bu arada biz bu ruju nereden alacağız derseniz sadece Watsons mağazalarında satılıyor. Fiyatları ise yalnız hatırlamıyorsan 19 TL civarındaydı. Sizin performansını çok beğendiğiniz kalıcı rujlar varsa ve yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder