Yves Rocher Anti Dandruff Shampoo \ Kepek Öncelyici Şampuan

Merhaba
Yves Rocher kepek önleyici şampuanı eşim için almıştım. Hatta ben yine nedense birden coşup hakkında hiç bir şey bilmediğim ve daha önce araştırmadığım bu üründen tutup iki tane almıştım.
Ürünün bir şişesi 200 ml şampuan barındırıyor. Ben aldığımda 27 TL gibi bir fiyatı vardı. Şuan bu ürünü sitelerinde bulamadım sanırım yok çünkü kepek önleyici başka bir seri var ama genelde indirimsiz fiyatlar bu şekilde. Gerçi %30 indirime denk geldiğinizde daha uyguna almak mümkün.Bu fiyat ürün miktarına göre fazla gelebilir ama içeriğinde silikon paraben gibi zararlı maddeler olmayan bir şampuan için verilebilir. Tabi vaadini yerine getirirse....
Yağlı kepekli saçlarda etkisi nasıl bilmiyorum ama eğer saçlarınız eşimin saçları ve saç dipleri gibi kuru kepekli ve kaşıntılıysa maalesef bu şampuan da daha önce denediğimiz 43241 şampuan gibi pek işe yaramadı.
 Saçlarını ucuz pahalı fark etmeksizin hangi marka şampuanla yıkarsa yıkasın ertesi gün omuzları kepek içinde kalıyordu. Bu şampuansa sadece bu süreyi iki güne kadar uzattı ama yine de tamamen kepeklenmeyi önleyemedi.  
Piyasadaki kepek şampuanlarının eczanelerde satılanları da dahil neredeyse hepsini kullandık. Ama maalesef hiç biri azıcıkta olsa işe yaramadı. Çünkü maalesef bu şampuanların neredeyse tamamı yağlı kepekli saçlara hitap ediyor.
Bu şampuan her ne kadar her saç tipine hitap etse de bizim kuru kepek derdimize çare olmadı :(
Birinin tavsiyesi ile Barcelino saç bakım yağı ile beraber kullandık şampuanı ama yine de verim alamadık.
Başta dediğim gibi şuan bu şampuanın yerine sanırım narlısı çıkmış hem de kepek önleyici losyonu ile. Bir defa da bu ikiliyi kullanmayı deneyeceğiz. Umarım bu defa aradığımızı buluruz.
Sizin tavsiye edeceğiniz bu markaya yada başka bir markaya ait bir ürün varsa ve yorum kısmında paylaşırsanız çok mutlu olurum. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder