Urban Decay Vice LTD Far Paleti İncelemesi

Merhaba
Bugün bloğumda bayılarak kullandığım Urban Decay markasına ait Vice Ltd paleti inceleyeceğim. Urban Decay markası ülkemizde satılmıyordu ancak artık 25 Nisan tarihinden itibaren Sephora mağazalarında satışa sunulacak. Bu yüzden daha önce incelemesini yaptığım Naked2 ve Naked3 paletlerin incelemesini ve ayrıca Vice2   ve Vice3     paletlerin incelemelerine de göz atmanızı tavsiye ederim. Kim bilir belki biri size göredir.
Ben Vice LTD paleti instagram üzerinden sevgili orjinaliburda 'dan 200 TL ye satın aldım.
Vice LTD palette de diğer Vice paletlerde olduğu gibi 20 tane far var. Bu farların bir kısmı mat bir kısmı sedefli ve bir kısmı da ışıltılı.
Farların pigmentasyonları harika. Neredeyse her farda olduğu gibi bu paletteki farlarda da tozutma söz konusu ama benim için sıkıntı değil.
Daha önce aldığım Vice paletlerin içinde yaza en çok yakıştırdığım palette bu oldu :)
Paletteki farlardan Last Sin adlı far Vice paletinde de var ama böyle güzel pembe şampanya bir rengin iki tane olması bence sıkıntı değil :)
Farların yapıları yumuşacık. Renk vermeleri baz olmadan bile muhteşem. Bir de baz ile uygulandığında çok daha canlı ve kalıcı bir uygulama yakalamak mümkün.
Hem gece hem gündüz hem  tüm mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kadar güzel renklere sahip bir palet.
Ayrıca paletin kapağını açtığınızda üst kapağın içi diğer Vice paletlerdeki gibi tamamen ayna kaplı. Bu da seyahatlerinizde kolaylık sağlıyor. Paletin içinde bir de çift taraflı bir fırça var. Bir tarafı far sürmek için bir tarafı da karıştırmak ve dağıtmak için. Genelde paletlerin içinden çıkan fırçalar çok dandik olur ama diğer Vice paletlerin içinden çıkan fırçaları uzun zamandır kullandığım ve sık sık yıkadığım halde hiç bir bozulma ve kıllarında dökülme yaşamadım.
Ben Urban Decay markasından ve tabi ürünlerinden çok memnunum. Bu yüzden ülkemizde satışa sunulacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum. İlk alacağım da Naked (1) palet. Sizin Urban Decay markasında merak ettiği ve ilk olarak almak istediği ürün hangisi? Yada kullanıp çok memnun kaldığınız bir Urban Decay ürünü? Yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Bu arada instagram hesabımda devam eden Mac çekilişine katılmadıysanız bekliyorum. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder