Kozmetik Alışverişi

Merhaba
Bugün bloğumda bir süredir yapmış olduğum kozmetik alışverişini paylaşmak istedim. Gerçi instagram hesabımı takip edenler az çok neler aldığıma şahit oldu ama detaylarıyla burada paylaşmak istedim.
İlk önce kendime doğum günü hediyesi olarak Urban Decay Vice LTD far paleti aldım :) zaten uzun zamandır istiyordum ve tamamen tesadüfen daha da öncede alışveriş yaptığım instagram hesabı '' orjinaliburda '' hemen teslim olduğunu görünce hiç düşünmeden aldım. İyi ki almışım en sevdiğim Vice palet bu oldu diyebilirim. Gerçi ben hepsini çok seviyorum ama neyse :) bir kaç güne paletin incelemesi ve bu palet ile yaptığım bir makyaj bloğumda yer alacak. Bu arada paleti 200 TL'ye aldım.
Daha sonra her yeri kasıp kavuran Rimmel London Provocalips kalıcı rujlardan önce bir rengini aldım sonra kendime yakıştırmadığım nüde ve açık pembe rengi hariç diğer tüm renklerini aldım. Normalde 19.90 TL olan rujların %30 indirimle fiyatı 13.90 TL :) İncelemeleri en kısa zamanda blogda olacak ama bu kadar çok aldığıma göre sevdiğimi de anlamışsınızdır :)
Sonra bir gün Bursa'ya gitmişken Douglas mağazasından uzun zamandır denemek istediğim Estee Lauder Double Wear Fondöten aldım. İncelemesi yakında burada olacak. Ben 143 TL'ye satılan bu fondöteni %10 doğum günü indirimle 128 TL 'ye aldım.
Sonra yine hazır doğum günüm için kampanyam varken Yves Rocher 'den Pure Light Fondöten aldım. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 69 TL civarındaydı.
Kızımın dafosu için İstanbul'a gitmişken hem de hafta içi :) Elca'ya uğramasam olmazdı. Buradan kendim için Stroke Of Midnight koleksiyonundan bir far paleti ve Pedro Lourenço koleksiyonundan bir lipglass aldım. Henüz paleti hiç ellemedim ama parlatıcıya bayıldım. Bu arada neden ekndim için dediğime gelince A nOvel Romance koleksiyonundan bir far paleti ve The Simpsons koleksiyonundan bir lipglass instagram ve blog üyelerim arasında yapacağım bir çekilişle içinizden birinin olacak. Bu yüzden şimdiden instagram hesabımı takibe almayı ve bloğuma üye olmayı unutmayın :)
İstanbul'a gitmişken Sephora'ya uğramadan da olmazdı. Çünkü geçtiğimiz senelerde ülkemizden çekilen Too Faced markasının nedense sadece Chocolate Bar isimle far paleti  sınırlı sayıda hem de 129 TL'ye satışa sunulacaktı. Aslında hiç umudum yoktu ama şans işte son kalan paleti kapıverdim. Bir de Benefit'in yeni çıkan Roller Rush rimelini aldım. Rimele 89TL ödedim ama incelemesi gelene kadar şu kadarını söylemeliyim muhteşem.
Bir gün A101 'e girince Garnier BB Krem ile karşılaştım. Küçük boyuydu ve 6 TL gibi bir fiyatı vardı. Hemen kaptım tabi. Daha önce hiç denememiştim. Diğer ürünler gibi bu ürününde incelemesi gelecek.
Bir Watsons indiriminde de 18 TL olan Garnier kusursuz makyaj temizleme suyunu 13 TL 'ye  yedekledim.
Essence dudak kalemlerinin methini duyuyordum ama hiç bulamıyordum. Yeni açılan Gölcük Gratis mağazasında bu üç tatlı kalemi bulunca kaçırmadım. Kaç TL'ye aldım hatırlamıyorum ama sanırım 4TL civarındaydı.
Son olarak aşkla kullandığım Pastel Day Long Lipcolor Kissproof rujlarının bende olmayan 07 19 ve 20 numaralarını da bulunca hemen aldım. Pastel markasının kolay kolay indirime girmediğini biliyorum bu yüzden nereden aldıysam rujlar hep 18.90 TL idi.
Benim alışverişim böyleydi. Hepsinin incelemesini yapacağım ve blogda detaylı yazılarını paylaşacağım.
Daha güncel paylaşımlar için instagram hesabım olan gamzecelikdemir 'i takip edebilirsiniz. Ayrıca bloğuma üye olursanız çok sevinirim. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder