Bir Kitap Bir Kartpostal Ve Güzel Arkadaşlıklar

Merhaba
Bugün bloğumda geçen ay katıldığım ve aslında yazısını yazmakta çok geç kaldığım bir yazı var.
İlk önce instagramdan tanıdığım sevgili +Buralı Olmayan bloğunun sahibi Gül ve arkadaşı +kelebeketkisi39 ortaklaşa çok güzel bir hediyeleşme etkinliği başlatmışlardı.
Etkinliğe göre herkes eşleştiği kişiye kendi kütüphanesinden bir kitap bir kartpostal ve yanında da belli bir miktarı geçmeyecek kadar makyaj malzemesi hediye ediyordu.
Seve seve ilk etkinliğime katıldım. Ve Hazal arkadaşımızla eşleştim.
Ben kütüphanemden Irvin D. Yalom'un Aşkın Celladı kitabı ile iki tane kartpostal yolladım.
Makyaj malzemesi olarak gönül isterdi ki daha fazla şeyler alayım ama özellikle sınır koyulmuş ki herkesin bütçesine göre hareket edilsin. Bence gayet te güzel olmuş :)
Eşleştiğim arkadaşı daha önce tanımadığımdan daha doğal tonlarda makyaj malzemeleri seçmek istedim ve Nyc 4'lü far paleti Rimmel London Kate serisinden nüde bir ruj ve Alix Avien'den yine doğal tonlarda bir oje seçtim. Geri dönüş almadım ama umarım beğenmiştir.
Benim hediyelerim maalesef eşleştiğim arkadaşın işlerinin çok yoğun olması sebebiyle ancak şubat sonu elime ulaştı. Bir de daha önce adını hiç duymadığım bir kargo şirketine verilmiş kargo. Sonra Yalova'ya gönderim yapmıyoruz diye şirkette başka kargo şirketine vermiş falan :(
Tabi ben bu süreçte hediyelerimin bana yollanmadığını düşünmeye başladım çükü bir süre maillerime cevap verilmedi. Önceleri acaba sağlıkla ilgili bir problem mi var demiştim ama neyse ki sadece işleri yoğunmuş :)
Gelelim hediyelerime. Herkesin çok methettiği bir kitap yollamış. Pasaklı Tanrıça :) çok merak ediyorum ve elimdeki kitap biter bitmez bu kitaba başlamayı düşünüyorum.
İki tane oje yollamış. Zaten kırmızı oje delisiyim :) bir diğeri de tek katta hafif ışıltılı ve neredeyse şeffafa yakın bir pembe. Ben french ile denedim çok güzel oldu :)
Mor bir far ve toprak tonlarında da lipgloss yollamış. Benim renkleri çok sevdiğimi ve her mevsim kullandığımı bilirsiniz. Bu mor far da çok güzel.
Evet hediyeleştik falan ama bu süreçte en güzeli Gül gibi güzel arkadaşlar kazandım. İnşallah yüz yüze de görüşürüz bir gün :)
Unutmadan bu iki güzel yürekli insan bloglarında ortaklaşa bir Raen çekilişi düzenliyorlar. Mutlaka katılmalısınız. +Buralı Olmayan linkine tıklarsanız bloğuna gidebilirsiniz. Sevgiyle kalın hoşça kalın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder