Yılbaşı Makyajları Serisi 3

Merhaba
Bugün sizlerle yılbaşı makyajı serisinin 3. makyajını paylaşacağım.
Sevgili +Pembe Defter Youtube kanalında takipçilerini de davet ettiği bir yılbaşı partisi yapıyormuş. Ama katılmak için şartı ''pembe rujlu'' makyajmış.
Bende madem böyle bir seri yapıyorum hep kırmızı ruj olacak değil ya hem böylece partiye de eşlik etmiş olurum düşüncesiyle bu defa pembeli bir makyaj paylaştım sizlerle.
Bu defa ilk olarak ten makyajımı yaptım. Flormar pore minimazer ıtüm yüzüme hem gözneklerimin görünümü hafiflesin hem  de baz olsun diye sürdüm. Sonra Rimmel London Wake Me Up fondöteni nemli makyaj süngeri yardımıyla yüzüme tampon hareketlerle uyguladım. Göz altlarıma Mac Pro Longwear sürerek göz altımdaki renk düzensizliğinden kurtuldum. Yüzümün aydınlık durmasını istediğim alnımın ortası burun kemiğim ve çeneme Ysl Touche Eclat aydınlatıcıyı uyguladım.
Fotoğraflara koymayı unutmuşum ama Rimmel Londan Stay Matte pudra ile makyajımı sabitledim. Açılı bir bronzer fırçasıyla Rimmel London bronzeri elmacık kemiklerimin altına ve alnımın kenar kısımları köntür amacıyla uyguladım ve dağıttım. Allık olarak The Balm Hot Mama kullandım ve Mac Soft&Gentle ile burun kemiğimi alnımı dudak üstümü ve çenemi aydınlattım.
Sonra göz makyajıma geçmiş. Bu arada dudaklarıma bir nemlendirici lip balm uyguladım. Gözlerime ilk önce Urban Decay Primer Potion baz uyguladım. Bazdan sonra karıştırmak daha kolaylaşsın diye Wet'n Wild Brule mat krem farı tüm göz kapağıma uyguladım.
Göz kapağımın katlanma yerine daha sıcak durması için Vice 2 paletindeki mat çikolata rengini dağıttım.
Gözümün iç kısmına bir zamanlar Taylor Made Minerals 'tan adlığım bir sample olan Mirage adlı içinde pembe simler olan beyaz farı uyguladım. Tam göz bebeğimin olduğu kısma yine Taylor Made markasından aldığım Bishop adlı pembe farı sürdüm. Ve gözlerimin dış köşelerine Mac Pigment Fuchsia rengini uyguladım.
Pupa markasının parlak pembe farını karıştırma fırçasına aldım ve tüm farları katlanma bölgesi dahil karıştırdım.
Gözlerimin dış köşelerine çok hafif bir şekilde Vice 2 paletteki simli siyah renginden geçtim ama varla yok arası.
Maybelline Jel eyeliner ile eyeliner çektim ve takma kirpiğimi takarak alt kirpiklerime rimel uyguladım.
Kaşlarımı önce Flormar brow liner ile çerçeveledim Nyx Taupe kaş farı ile boşlukları doldurdum ve Rimmel London Brow This Way kaş maskarası ile hem renklerin birbirine geçmesini hem de sabitlenmesini sağladım.
Benim yılbaşı makyajlarımın 3. sü böyle. Umarım beğenmişsinizdir. Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek için yandaki kalplere tıklamayı ve bloğuma yine yandaki bu siteye katıl tuşuna basarak üye olmayı unutmayın. Sevgiler. Hoşça kalın.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder