Rival De Loop Young Concealer Palette

Merhaba
Bugün bloğumun konuğu dörtlü kapatıcı paleti.
Rival De Loop Young markası ülkemizde sadece Rossmann mağazalarında satılıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
Ben tamamen meraktan aldım diyebilirim. Ama ben aldığım günden beri ki neredeyse 9 ay oldu severek kullanıyorum diyebilirim. Blog yazısını yazmadan önce bir kaç blogda ürün hakkında araştırma yapayım dedim ve genel olarak beğenilmediğini gördüm.
Ben dediğim gibi ürünü 9 ay kadar önce Gebze Center Rossmann mağazasından 10 TL gibi bir fiyata aldım.
Palet 4 bölümden oluşuyor. Yeşil kısmı kızarıklıkları nötrlemek için pembe ve somon rengi göz altı kapatıcısı yada cilt tonu düzenleyici olarak ve beyaz olanda aydınlatıcı olarak kullanılıyor.
Yeşil kısmını sivilce izlerimi kapatmakta kullanıyorum ve pembe yada somon rengini de yeşil kapatıcıyı kapatmakta kullanıyorum. Aydınlatıcı bol simli olduğundan genelde fondötenimin altına elmacık kemiklerimin üzerine yada burun kemiğime kullanıyorum ama genelde çok tercih etmediğimi yada kullanmayı unuttuğumu söyleyebilirim.
Ürünlerin yanında birde sünger uçlu aplikatör var ama bununla uygulama yapmak çok zor. Bu nedenle parmaklarımla kullanmayı tercih ediyorum. Zaten ilk etapta çok kuru bir yapısı var ve parmaklarınızın sıcaklığı ile daha kremsi bir hal alıyor. Ama yine de ben kuru ciltlilerin çok tercih etmemesi taraftarıyım ama bu benim görüşüm. Çünkü cilde sürüldüğünde de sanki bir süre sonra pudralaşıyor gibi geldi bana.
Fotoğraflarda baz üzerine yeşil kapatıcıyla sivilce izimi nötrlemeye ve somon pembe renklerle de yeşil rengi kapattım ve üzerine fondötenimi uyguladım. Ben açıkçası sonuçtan memnunum ama ben bu paleti bulamam derseniz Wet'n Wild markasının da buna benzer bir paleti var. Ben onu kullanmadım ama renkleri benzer. Ve kullananların olumlu yorumlarını okuyorum. Bende ilk fırsatta onu alıp denemek istiyorum. Tabi yine burada incelemesini de mutlaka yaparım.
Benim bu paletle ilgili düşüncelerim böyle. 10 TL için iyi bir palet ve benim işimi görüyor. Sizlerin de kullandığı kapatıcı paletler varsa paylaşırsanız sevinirim. Kendinize iyi bakın Hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder