Rimmel London Apocalips Mat Ruj

Merhaba
Bugün bloğumda haftasonu alışverişimde Watsons'tan aldığım Rimmel London markasına ait Apocalips rujlarının yeni çıkan mat serisinden kırmızı renginin incelemesini yapacağım.
Daha önce Apocalips rujların ilk çıkan seri olan normal rujlarının neredeyse tüm renklerini severek kullanıyordum zaten. Bir de bu serinin mat rujlarının çıktığını duyunca kayıtsız kalamadım ve her zaman ki gibi araştırmadan ve tester olmadığı için denemeden aldım.
Eve gelir gelmez sürdüm ve ilk izlenimin keşke almasaydım oldu.
Tabi böyle düşünmeme sebep rujların kötü olması değil asla. Mat olmayan seriden çokta bir farkı olmamasıydı.
Ama çabuk karar vermeyeyim diye daha uzun bir zaman performansını denemeye karar verdim.
Aplikatörü diğer serininkilerle aynı. Ve bu nedenle kalem olmadan da sürülebiliyor. Ama tabi kalem kullanmak daha net bir uygulama sağlıyor.
Ruju sürünce diğer seriden hiç bir farkı yok gibi hissediyorsunuz maalesef. Çünkü rujun matlaşması neredeyse yarım saati buluyor ve matlaştıkça dudakların aralarına doluyor yada pütür pütür dökülüyor. Zaten matlaşıyor dediysem asla öyle kadife gibi %100 mat bir görüntü elde edeceğinizi zannetmeyin bence. En azından benim aldığım renk asla tam mat olmuyor. Evet ilk seri kadar parlak durmuyor ama asla Pastel'in rujları gibi de tam mat olmuyor.
Yine de diğer serinin aşırı parlak duruşunu beğenmeyenler için bir alternatif olabilir ama benim beklentilerimi karşıladığını söyleyemem. Bu yüzden diğer serinin neredeyse tüm renkleri elimde olduğundan mat serinin rujlarından başka alır mıyım? bilmiyorum açıkçası. Çünkü sadece bu rengi vardı başka hiç bir rengi yoktu. Gönlümü çelen bir farklı bir rengi olursa alabilirim. Ama belirttiğim gibi ruj diğer rujlarda aynı sadece azıcık daha az parlak.
Kalıcılığına gelecek olursak tabi ki öyle aman aman kalıcı değil. Hiçbir şey yiyip içmezseniz 2-3 saat dayanabilir. Ben ruju sürdükten sonra 2 saat hiç bir şey yemedim sadece 2 bardak su içtim ve 2 saatin sonunda ilk sürdüğüm gibi olmasa da tazelemeye gerek kalmayacak kadar dudağımdaydı.
Fiyatına gelecek olursak 15.99 TL. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki bir çok kişi mat olmayan serinin rujlarının kokusundan rahatsız olduğu için kullanamadığından dert yanıyordu. Bence mat serisi ilk seri kadar keskin kokmuyor.
Benim bu rujla ilgili düşüncelerim böyle. İlk serinin Apocalips rujlarının incelemesini ve renklerini merak ediyorsanız bu bağlantıya tıklayarak ilgili yazıyı okuyabilirsiniz.
Bu siteye katılın butonuna basarak bloğuma üye olmayı unutmayın hoşçakalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder