Me Time Tag - Kendime Ayırdığım Zaman Mimi

Merhaba
Sevgili +Guzellik Uykum beni ilk defa deneyimleyeceğim eğlenceli bir mimde etiketlemiş. Öncelikte kendisine bu ince davranışı için teşekkür ederim. Dediğim gibi benim için ilk olacağından çok heyecanlandım. Beni biraz daha tanımanız için buyurun sorulara verdiğim cevaplara :)

1) Yalnızken ne izler ne okursun?
-- İki kızım var ve evliyim. Aynı zamanda ev hanımıyım. Kızımı okula eşimi işine uğurlayınca bende küçük kızımı fizik tedaviye götürüyorum. Sonra ev işleri yemek kızımın ödevleri  falan derken pek kendime zaman ayıramıyorum diyebilirim ama genelde ilk fırsatta Blog yazıları okuyorum yada Youtube'da makyaj-alışveriş-nailart videoları izliyorum.

2) Kendine ayırdığın zamanlarda ne giyersin?
-- Beni tanıyanlar tam bir eşofman takımı canavarı olduğumu bilir. Evde hep eşofmanlarla dolaşırım. Hem rahat hem şık :)

3) Me-time güzellik ürünlerin nelerdir?
-- Kendime ayırdığım zamanlar maske yapmayı seviyorum. Cildim için Kiehl's kil maskesini severek kullanıyorum. Saçlarım içinse Elseve Mucizevi Yağ ile saçlarıma maske yapıyorum.

4)Aktüel en sevdiğin oje nedir?
-- Abartısız 100 tanenin üzerinde ojeye sahibim ve bu ojelerin %50'sini kırmızı ojeler ve kırmızının tonları oluşturuyor. Marka numara önemli değil kırmızı olsun yeter :)

5) Kendine ayırdığın zamanlarda ne yer ne içersin?
-- Evime gelen hemen herkes çok iyi bilir ki mutfağımın kapısı sorgusuz sualsiz herkese açıktır. Her zaman içecek ve yiyecek abur cubur bulunur. Haliyle bende cips kraker çikolata meyve suyu gazoz ne varsa o an onu yer içerim. Ama yemek konusunda eğer yalnızsam her daim ekmek arası peynir domates yada tost canımdır.

6) En sevdiğin mum markası nedir?
-- Aslında çocuklardan dolayı tehlikeli olabilir düşüncesiyle eve mum almıyordum. Ama Youtube videolarında ve bloglarda o kadar çok mum yakıyorlardı ki bende dayanamadım İkeadan mum aldım. İlk başlarda kokusu tüm odayı sarıyordu ama sonraları kokmamaya başladı. Bu aralar Bath&Body Works mumlarının methini o kadar çok duyuyorum ki sanırım ilk İstanbul ziyaretimde bende alacağım.

7) Yalnızken dışarıda vakit geçirir misin?
-- Aslında çok yalnız vakit geçiremiyorum. Geçirmek de istemiyorum galiba. Çünkü hemen kızlarımla olmak istiyorum. Ama alışveriş yaparken tek başıma olmayı tercih ederim. Sağolsun eşim de bu konuda çok yardımcı olur ve ben alışverişteyken çocuklarla ilgilenir onları parka götürür.

8)Tek başına sinemaya gider misin?
-- Daha önce hiç tek başıma sinemaya gitmedim. Sanırım gitmem de tek başıma sıkılabilirim belki. Hatta sanırım arkadaşlarımla bile değil en güzeli eşimle gitmek :)

9) En sevdiğin online alışveriş sitesi?
-- Bence online alışveriş siteleri benim heykelimi dikmeli :) Bildiğiniz gibi Yalova'da yaşıyorum ve burada hiç bir mağaza yok. Bende online alışveriş canavarı oldum bu yüzden. Öyle ki bazen günde 4 tane kargom geliyor. Ahbap olduk kargocularla artık :) Ama en çok gittigidiyor trendyol ve ebay sitelerinden alışveriş yapmışımdır.

10) Eklemek istediğin başka bir şeyler var mı? Kendine ayırdığın vakitte neler yaparsın?
-- Genelde çocuklar ve eşim uyuyunca bazen evdeki sessizlik hoşuma gidiyor. Bende durumdan istifade kitap okuyorum yada televizyon izliyorum.

Benim kendime ayırdığım zamanlar yaptıklarım böyleydi. Bir kez daha sevgili +Guzellik Uykum 'a beni bu güzel tage davet ettiği için teşekkür ederim. Bende sevgili +Siri Yaşam ' +Kizsal Seyler 'i ve +Güzellik Editörü'nü  bu mime davet ediyorum.
sevgiyle kalın hoşçakalın....








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder