Mac Lipstick Media A43 Satin

Merhaba
Bugün bloğumda ilkine geçen yılbaşında sahip olduğum Mac rujumdan bahsedeceğim.
Evet bende bir ruja 55 TL verilir mi diye atıp tuttuktan sonra Mac Media rengini denedim ve tabi ki bayıldım sonra da ona sahip olmam gerektiğini düşünerek satın aldım.
Satin yapıda ne parlak ne mat bir ruj. Sürümü yumuşak ve kolay. Ancak koyu renk olduğu için sürmesi beceri istiyor. Bu nedenle rujdan önce dudakları rujun rengine uygun bir dudak kalemi ile çerçevelemekte fayda var.
Böylece hem hata payı düşer hem de daha düzgün sürmeyi kolaylaştırır.
Bu rengi seçmemdeki sebep şuydu. Geçen sene yılbaşı üzeri set olarak çıkan koleksiyondaki ruj tek başına satılmadığından ona en yakın renk olan Media rengini aldım. İyiki de almışım.
Şimdilerde tam kışa uygun harika bir renk olduğunu düşünüyorum.
Gelelim kalıcılığına. Eğer bir kaç saat bir şey yiyip içmezseniz dayanabilir. Ancak aman aman kalıcı bir ruj olduğunu söyleyemem.
fotoğraf geçen yılbaşından kalma
Rengi mor alt tonlu koyu bir vişne çürüğü. Zaten Mac rujların bisküviyi andıran kokusuna ben şahsen bayılıyorum :)
Media (kodu A43) renginden başka elimde iki tane daha Mac ruj var. Biri Velvet Teddy ve biri Please Me. Bunların incelemesini de ilerleyen günlerde bloğumda bulabilirsiniz.
Beni instagram ve diğer sosyal medya hesaplarımdan takip etmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara tıklamanız yeterli. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder