MAC Pigmentlerim

Merhaba
Bugün sizlerle elimde olan Mac Pigment farlarının incelemesini paylaşmak istiyorum. Gerek kalıcılıkları gerekse yüksek pigmentasyonlarıyla bu farlar neredeyse ömürlük. Ben aldığımda ki rahat 4-5 sene olmuştur pigment farlar 7.5 gramaja sahipti ve 55 TL gibi bir fiyatları vardı. Çok sık kullanmama rağmen neredeyse gram eksilmediler diyebilirim çünkü fırçayı fara sadece dokundurmanız bile yeterli.
Kuru kullanımında bile harika renk veriyor ancak kuru kullanmak biraz sıkıntılı olabilir çünkü sürerken göz altlarına dökülme yapıyor ama sürdükten sonra resmen göz kapağına yapışıyor ve gün boyunca kalıyor.
Ben fotoğraflarda kuru cildime bazsız ve Fix+ olmadan uyguladım. Eğer bir bazla veya Mac Fix+ ile ıslattığınız bir fırçayla kullanırsanız hem sürerken göz altına dökülmesini önlersiniz hem farlar çok daha fazla rengini verir hem de çok daha kalıcı olur.
 Farlar şuan 4.5 gram ve 72 TL'ye hem Mac mağazalarında hem www.maccosmetics.com.tr adresinde online olarak satılmakta.
Ben farların yapısından sürümünden ve kalıcılığından çok memnunum. Evet fiyatları biraz yüksek ancak az önce de belirttiğim gibi eğer kullanmayı en sevdiğiniz renkleri edinirseniz çok çok uzun süre kullanmanız mümkün.
Benim Mac pigmentlerim bu kadar. Sizin alıp kullanmaktan hoşlandığınız pigment farlar hangileri? Yorum kısmında bizimle paylaşırsanız sevinirim. Beni aynı zamanda instagramdan  gamzecelikdemir kullanıcı adımla takip edebilir bloğuma sayfanın sağ tarafında bulunan bu siteye katıl butonuna basarak üye olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder