Wet'n Wild Rujlarım

Merhaba
Her ne kadar Wet'n Wild ürünleri Gratis indirimine dahil olmasalar da uygun fiyatlarıyla bence her zaman alınabilecek ürünler.
Ben bugün yazımda sizlere Wet'n Wild'ın Mega Last Matte serisine ait elimde olan rujlarından bahsedeceğim.
Rujların en büyük avantajı 10 TL gibi olan fiyatları. Ve tabiki Mac rujlarına muadil \ dupe olarak gösterilmeleri...

Öyle ki  Diva yerine Cherry Bomb ; Mac Kinda Sexy yerine Bare It All ;  Ruby Woo yerine Red Velvet ; Rebel yerine Sugar Plum Fairy 'yi kullanabilirsiniz.
Gelelim rujların yapısına... Aslında serinin adı üzerinde mat olduğu söyleniyor ama bence tam mat değil hatta mat satin yapıda diyebiliriz. İlk katta tam kapatıcılar ve gerçekten muadillerine göre bit tık daha kalıcılar. Renk yoğunluğu olacak bence gayet başarılı rujlar. Rujların uç kısımlarının diğer rujlar gibi sivri değil yuvarlak olması dolayısıyla ben sürmekte biraz zorlanıyorum ama çok dert edilecek bir durum değil. Diğer yandan rujların tam içine kadar girmemesinden ve uçlarının biraz dışarıda kalmasından dolayı rujun kapağını çıkarıp takarken ruj kapağa bulaşabiliyor.

Daha bir çok rengi olan bu serinin elimdeki rujları şimdilik bu kadar. Ben severek kullanıyorum. Siz hangi Wet'n Wild rujlarına sahipsiniz? En favori renginiz hangisi? Paylaşırsanız sevinirim. Yeni yazılarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın sevgiyle kalın hoşçakalın....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder