Flormar Triple Action 3in1 Mascara

Merhaba
Sanırım elimdeki rimellerin tamamını yazmak çok uzun sürecek ama hepsinden bahsetmezsem olmaz. Flormar Triple Action 3in1 mascara da elimde bulunan ve en ilginç ürünlerden biri.
Flormar kendini o kadar aştı ki söylemeden geçemeyeceğim. Resmen Mac gibi sık sık koleksiyonlar çıkarıyor ve hepsi gerçekten çok başarılı.
Bu rimeli ilginç yapanda fırçanın tepesindeki dönen kısım. Bu dönen kısmı çevirmezseniz fırça düz kalıyor. Bu haliyle kirpikleri uzatmayı hedefliyor ki bunu da gayet başarılı yapıyor.
Eğer kapağın dönen kısmını bir defa çevirirseniz fırçadaki kıllar da dönüyor ve bu defa kıvırmayı vaad ediyor ki bu şekilde de oldukça başarılı.
Ve son olarak üstteki dönen kısmı bir defa daha çevirirseniz fırça daha da kıvrılıyor ve bu şekliyle de hacim vermeyi vaad ediyor.
Yani aslında tek bir rimelle istenilen tüm kirpik şekillerini elde etmeyi mümkün kılıyor. Zaten instagramdan takipleştiğimiz arkadaşlara da bakıyorum hepsi bu rimeli stoklamışlar. Yani seveni çok bu nedenle ilk fırsatta bende denemenizi tavsiye edeceğim.
Diğer özelliklerine gelecek olursam bir defa rose gold ambalajı zaten al beni diyor. Rimel gayet siyah ve fırçası kirpikleri güzel kavrıyor. Gün içinde bende akma dağılma bulaşma dökülme yapmadı. Aynı şekilde kirpiklerimde ağırlıkta yapmadı.
Çıkarması da gayet kolay. Herhangi bir makyaj temizleme suyu ile kolayca çıkıyor. Güzel bir rimel arayışındaysanız bence bu rimele mutlaka bakmalısınız. Mağazalarda şuan var mıdır biliyorum ama online alışveriş sitelerinde mevcut.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder