Bitenler #1

Merhaba
Uzun bir süre sonra bitenlerimi nihayet paylaşabildim ancak bundan sonra bitenleri Youtube videosu olarak paylaşmaya karar verdim. Çünkü blogda tekrarlayan yazılar olmasını istemediğim gibi hem blogların okunma sayısının ortada olması hem de bitenler yazılarımın çok ürün ve yazı içeriyor olması böyle düşünmeme sebep oldu. Gördüm ki insanlar uzun bir yazıyı okumaktansa uzun bir videoyu izlemeyi tercih ediyor.
Bende eskiden olduğu gibi bundan sonra yine bloğumda çokça ürün inceleme yazılarına yer vereceğim.
Bitenler ve alışveriş yazılarımı da yine burada resim destekli değil ama videolu olarak paylaşacağım.
Bu kararı aslında çok önce verdim. Öyle ki daha önce fotoğraflarını çekmeme rağmen resmen bir çuval ürünü burada yazısını hiç yazmadan çöpe attım. Çünkü yazmaya ve resimlerini koymaya çalışsam eminim bu kadar uzun yazıyı kimse okumaz sıkılırdı.
Kendimi bitenler alışveriş ve makyaj videolarında daha iyi ifade edeceğimi ve anlattıklarımın karşıya daha iyi ulaşacağını düşünerekten bu tarz yazılarımı video şeklinde burada paylaşacağım.
O zaman iyi seyirler dileyerekten kanalıma abone olmanızı rica ediyorum. İnanın desteğini hem beni daha cesaretlendirir hem de mutlu eder. Sevgiyle kalın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder