Gosh 9 Shades Shadow Collection | To Play With In Vegas

Merhaba
Benim yine yaza olan aşkım depreştiğine göre renkli bir şeyler ile neşelenmem gerek :) O yüzden bugün blogda almamak için direndiğim ama Gratis indiriminde stantta bir şey bulamayınca bunu alayım bari dediğim paleti inceleyeceğim.
Neden almamak için direndim çünkü zaten elimde 5-6 tane hatta daha fazla bu tarz zor ve kullanılması cesaret isteyen renklerden oluşan far paleti var. Bu nedenle gerek yok diyordum ki aslında bu paletin diğerlerine nazaran biraz daha kullanılabilir olduğunu gördüm.
Açıkçası ilk gördüğümde aa küçükmüş bu desem de aslında toplamda 12 gr ürün içeren 9 ayrı renk var.
Tozutma mesela The Balm markasının farlarına göre bir tık daha az ama hiç yok diyemem. Renk vermesi orta seviyede. Özellikle Pantone renklerinin açıklandığı bu günlerde pastel tonların özellikle pembe ve mavilerin kullanılacağı bir sene de bu palet bence oldukça kurtarıcı. Sephora'nın Pantone renklerini içeren paletini incelerseniz ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz.
Yani hafif kullanımda aslında herkesin bence rahatlıkla kullanabileceği renkleri barındırıyor.
Ama benim gibi renklerle oynamaktan hoşlanıyorsanız bir far bazı ile tam renkleri kullanmanız da mümkün.
Far bazı ile kullanımda tabi ki renklerini tam veriyorlar ve bu sayede göz kapağında gün içinde birikme yapmıyorlar. Ancak far bazı kullanmazsanız maalesef göz kapağında birikme yaptığı gibi farlar da gün içinde uçabiliyor.
Gosh markası ülkemizde sadece Gratis'te satılıyor ve bu palette yanılmıyorsam normalde 50 TL civarındaydı. Ben indirimde 30 TL civarına aldım. Bence bunu yada diğer paletini almak isterseniz yine en mantıklısı indirimdeyken almak. Gerçi 50 lira iken bile farın tane fiyatı 5,5 TL gibi bir rakama denk geliyor. Tekli bir far için 5 TL normal ama neden indirimde alıp kar etmeyelim değil mi?
Ambalajı Nars'ın dış yüzeyi kadar kadifemsi olmasa da yine onu andırıyor. Biraz kirlenmeye müsait ama benim için sorun değil.
Bence indirimli fiyatını hak eden güzel bir palet. Bundan  başka daha doğal tonları içeren 2 palet daha var. İndirimde denk gelirsem onlara da bakmak istiyorum. Sizin bu 9'lu paletler hakkındaki düşünceleriniz neler paylaşırsanız sevinirim.
Bu arada Youtube ne oldu diye soranlar oldu. Dün tüm cesaretimi toplayıp video çekmeye oturuyordum ki hafıza kartımın bozulduğunu gördüm. Şimdi yeni bir hafıza kartı alıp öyle başlayacağım. Yoksa çoktan 2-3 video çekmiş olacaktım. Sağlık olsun :) Siz yine de sağ üstte bulunan Youtube butonuna basarak abonem olabilirsiniz. Çok mutlu olurum kendinize iyi bakın hoşça kalın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder