Catrice All Round Concealer Palette | Kapatıcı Paleti

Merhaba
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Catrice markası Rossmann mağazalarında satılmaya başlandı. Ancak en yakın Rossmann bana kilometrelerce uzakta olduğundan instagramın bana kazandırdığı güzel arkadaşlarımdan biri olan sevgili Emel ( emelartut ) kendi için aldığı kapatıcı paletini yanında bir kaç hediye ile bana yolladı. Yeniden çok teşekkür ederim.
Bende elime ulaştığı ilk günden beri kullanıyorum ve artık yorumlarımı sizinle paylaşabilirim.
Öncelikle kapatıcı paleti 5 farklı renkten oluşuyor ve 6 gr. ürün içeriyor.
Yeşil renk ciltteki kızarıklıkları örtmeyi hedeflerken turuncu renk ise göz altı morluklarını kapatmayı amaçlıyor. Diğer 3 renk bej renginin tonlarını oluşturuyor ve cilt renginize göre yeşil veya turuncu rengi cildinizle bütünleştirmenin yanı sıra aydınlatmayı vadediyor.
Yapıları oldukça kremsi. RIVAL DE LOOP kapatıcı palet ise daha kuru yapıda idi. Bir kıyaslama yaparsam yağlıya dönük cildimde Rival De Loop kapatıcı paletteki yeşil renkten daha memnun kaldım. Çünkü kremsi yapısı ile Catrice paletteki yeşil renk fondötenle birleşince yok oldu.
Ancak bence kuru ciltliler için çok daha kullanışlı olacaktır. Çünkü bu defa da Rival De Loop kapatıcı paletteki yeşil renk kuru ciltliler için daha kuru ve pul pul üst üste uygulandığı belli olan bir görüntüye neden olacaktır.
Bunun dışında turuncu rengin morlukları silmesine bayıldım. Bildiğiniz gibi benim göz altı morluklarım yok. Ancak az su içtiğimde yada çok uykusuz kaldığımda tabi ki benimde göz altlarımda morarmalar oluyor. O zamanlarda gerçekten çok kurtarıcı oldu. Hatta benim gibi sivilce yolma probleminiz varsa ve kızarıklıktan çıkmış mora dönmüş izlerinizde de güzel sonuç elde edebilirsiniz.
Diğer 3 bej renginden en koyu olanını cildimde acaba gölgelendirme işleminde kullanabilir miyim dedim ancak benim ten rengimde neredeyse kayboldu. Şimdilik bu rengi pek kullanamıyorum ancak yazın bronzlaştığımda sadece bu renk bana uyacakmış gibi geliyor.
Diğer iki açık renk bejleri ise tam göz altlarıma değil ama göz altımla elmacık kemiğimin arasında kalan kısmına göz altı kapatıcımın uçlarına doğru aydınlık vermesi için kullanıyorum. Bunun dışında burun kemiğime dudak üstüme ve alnıma uyguladığımda da güzel bir aydınlık elde ettim. Ürünlerin hiç biri içerisinde ışıltı yada sim barındırmıyor. Sadece renkleri itibariyle aydınlık duruyorlar.
Fiyatı hakkında bir bilgim yok ancak Catrice standındaki en pahalı ürünün 20 TL olduğunu düşünürsek gayet uygun fiyatlı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Bence bu concealer a bir şans verebilirsiniz. Kendinize iyi bakın hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder